Met korting naar Speelgoedmuseum Deventer

Wat is Speelgoedmuseum Deventer?

Speelgoedmuseum Deventer is een unieke belevenis voor jong en oud. Hier kun je meer dan 10.000 stukken speelgoed uit de afgelopen twee eeuwen bewonderen. Van poppen tot treinen, van autootjes tot knikkers. Er is voor ieder wat wils! Kom ook eens langs en beleef de magie van het speelgoedmuseum.

Speelgoedmuseum Deventer reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Speelgoedmuseum Deventer beoordeling achter te laten.

Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoed, het is misschien wel de beste vriend van kinderen. En tegenwoordig zijn er zoveel soorten en maten dat daar best iets meer aandacht voor mag zijn. Kom daarom naar het Speelgoedmuseum in Deventer en zie wat er allemaal bestaat! Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige poppenhuizen te bewonderen tijdens je bezoek. Soms gaat het om antieke exemplaren die laten zien hoe het er vroeger uitzag. Daarnaast zijn er ook tal van modeltreinen aanwezig. Deze tuffen over het spoor en ondertussen kijk jij naar een film over de spoorwegen. Het is dus niet alleen maar speelgoed dat..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Speelgoedmuseum Deventer

Brink 47
7400GC Deventer
Nederland

Contact

570693783

Openingstijden en reserveren

Is Speelgoedmuseum Deventer open? Kijk op de website van Speelgoedmuseum Deventer voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.