Met korting naar Splesj

Wat is Splesj?

Op zoek naar waterplezier? Splesj Waterspeelpark is een heus waterparadijs. Nergens anders in Nederland vind je zo veel glijbanen en zwembaden bij elkaar! Je vindt het park in Hoeven, te Noord-Brabant.

Splesj reviews

Op basis van 40 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Splesj beoordeling achter te laten.

Korting op Splesj tickets

Hoe kom je aan goedkope toegangskaartjes tot Splesj? Via Uitmetkorting.nl natuurlijk! Wij worden net zo gelukkig van korting als jou, zeker voor toegangskaartjes tot waterpark Splesj. Uitmetkorting.nl helpt jou goedkope toegangskaartjes tot dit waterspeelpark vol met glijbanen en zwembaden te scoren. Op deze pagina vind je namelijk geldig kortingsacties waardoor je voordelig veel water speelplezier kunt hebben. Wij struinen het hele internet af en bundelen alle acties overzichtelijk op deze pagina. Bekijk alle kortingsacties tot Splesj hier en sleep de beste kortingsacties binnen. Wie weet win je wel gratis tickets tot Splesj en roetsj je binnenkort voordelig de glijbanen af!

Splesj Hoeven

Roetsjen van de Wildwater River Ride of rondjes draaien tot de onderkant van een trechter. Het kan allemaal in waterpark Splesj in Hoeven! Je hoeft je hier geen moment te vervelen want je bent hier niet in zomaar een zwembad. Er zijn allerlei toffe attracties waar je je de hele dag wel mee kunt vermaken. Zo zijn enkele glijbanen voorzien van lichteffecten waardoor het lijkt alsof je door de sterren heen flitst. Opdrogen doe je bij mooi weer op de grote ligweide onder de warme zon. Erg gezellig zijn de grote picknickweides waar je geniet van je middageten zodat je daarna weer verder kunt ravotten. Even nieuwe energie op doen met een lekkere versnapering is natuurlijk ook gewoon mogelijk bij dit waterpark. Welke glijbanen staan er allemaal?
Slot Hoevenstein is leuk voor kinderen van alle leeftijden, lekker glijden van glijbanen en sproeien met waterpistolen. De Booster is een kronkelende glijbaan waar je met een bootje vanaf glijdt. Jij hoeft je hier echt geen moment te vervelen want ook de Supercrater, de Anaconda en de Sidewinder wachten nog op een bezoekje van jou. Leent het weer zich niet helemaal voor het buitenzwembad? Dan is er ook een binnenzwembad waar je een duik in neemt tijdens een regenachtige dag. Beleef 'Splesj' dit hoeft niet duur te zijn, zeker niet met een aanbieding van Uitmetkorting.nl! Roetsj binnenkort van glijbanen af, neem je kortingsbewijs nu af.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Tikibad

Praktische informatie


Adres Splesj

Ode Antwerpsepostbaan 81B
4741SG Hoeven
Nederland

Contact

+31 (0)165-502570

Openingstijden en reserveren

Is Splesj open? Kijk op de website van Splesj voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.