Met korting naar Sprookjescamping

Wat is Sprookjescamping?

Op de Sprookjescamping in Rheeze kampeer je tussen de Sprookjesfiguren. De camping heeft een eigen theatershow en elke dag een animatieprogramma.

Sprookjescamping reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sprookjescamping beoordeling achter te laten.

Sprookjescamping Rheeze

Dromen komen uit op de De Sprookjescamping in Rheeze in Overijssel. Kamperen op De Sprookjescaming betekent genieten van een onvergetelijke vakantie met de (klein)kinderen van nul tot elf jaar. Er ontbreekt je als (groot)ouder niets op deze vijfsterrencamping. De magie is over voelbaar op het park, want er is genoeg recreatie voor de kinderen, een prachtige omgeving die je kunt verkennen en elke dag een sprookjestheater om de dag af te sluiten. De kinderen vermaken zich met sprookjesfiguren als Wanda de Waterelf, Tati de Toverfee, Maartje Mensbloem, de mopperende Kabor Kabouter en Lodewijk de Kikkerprins. Als je er voor kiest om te kamperen op de camping kom je in de wereld van elfjes, draken en kikkers. Er zijn ruime kampeerplekken met meer dan genoeg privacy, maar ook om je kinderen die heerlijk aan het spelen zijn goed in de gaten te houden. Ga je liever kamperen zonder al het gedoe huur dan een luxe stacaravan, tourcaravan, trekkershut of een Sprookjeskota die van alle luxe voorzien en waarbij je toch van de sfeer van een camping geniet. Op de site staat overzichtelijk wanneer de campingplekken en de accommodaties beschikbaar zijn en hoe duur ze zijn. Om alvast een beetje in de sfeer te komen is er een virtuele rondleiding over het park. Voor een magische vakantie met de kinderen ga je naar De Sprookjescamping.

Praktische informatie


Adres Sprookjescamping

Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze
Nederland

Contact

0523 261 369

Openingstijden en reserveren

Is Sprookjescamping open? Kijk op de website van Sprookjescamping voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.