Met korting naar Sprookjeswonderland

Wat is Sprookjeswonderland?

Gelegen in Valkenburg vind je Pretpark De Valkenier. Een leuk attractiepark vooral voor jonge kinderen. In dit familiepark vind je verschillende attracties met verschillende thema’s. Klim en klauter in het Kabouter speelland, stap in de spannende piratenwereld en ontmoet cowboys in Western city.

Sprookjeswonderland reviews

Op basis van 26 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sprookjeswonderland beoordeling achter te laten.

Korting op Sprookjeswonderland tickets

Met de kids een dagje naar Sprookjeswonderland: dat is toch een gezellige besteding van een vrije dag? Zeker voor opa's en oma's, die al hun kleinkinderen meenemen naar deze sprookjesachtige wereld! Zodra er een kortingscode of kortingsbon aanwezig is voor het sprookjesachtige park, dan staat deze op de pagina. Zo houd je wat geld over voor een ijsje of een kopje koffie! Je kunt zelf ook op zoek gaan naar korting. Sprookjeswonderland geeft groepen van 15 personen of meer bijvoorbeeld korting. Bevalt het park zo goed? Dan is het voordelig om een Familieseizoenkaart aan te schaffen!

Sprookjeswonderland Enkhuizen

Pretpark De Valkenier is een echt familiepark met verschillende attracties gericht op het hele gezin. Kinderen kunnen de piraat in zichzelf ontdekken in Piratenland, klimmen en klauteren in Snoopies Speelland of wandelen door DinoWorld. Durven je kleine avonturiers het al aan? Stap samen in The Green Snake of stijg op in een vliegende schatkist. Zelfs voor minder valide kinderen is er in De Valkenier genoeg te doen! Zij kunnen lekker schommelen, de ballenbak in, een boottochtje maken en nog veel meer. Voor de opa en oma’s zijn er genoeg plekjes om van het weer te genieten met of zonder wat lekkers. Via Uitmetkorting.nl kun je nu gemakkelijk en snel kortingsbonnen bemachtigen waardoor je dagje uit met het hele gezin ook nog eens voordelig is. En wat het weer ook is het park heeft zowel binnen- als buitenattracties waardoor er altijd genoeg speelplezier is! Waar wacht je nog op?

Praktische informatie


Adres

Kooizandweg 9
1601LK Enkhuizen
Nederland

Contact

0228-317853

Openingstijden

Kijk op de website van Sprookjeswonderland voor de actuele openingstijden.