Met korting naar Sprookjeswonderland

Wat is Sprookjeswonderland?

Laat je betoveren door Sprookjeswonderland in Enkhuizen. In dit magische themapark vind je verschillende sprookjes en leuke attracties voor kinderen. Betreed ouderwetse huisjes, het schildersmuseum, de kinderboerderij en de speeltuin.

Sprookjeswonderland reviews

Op basis van 110 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sprookjeswonderland beoordeling achter te laten.

Korting op Sprookjeswonderland tickets

Met de kids een dagje naar Sprookjeswonderland: dat is toch een gezellige besteding van een vrije dag? Zeker voor opa's en oma's, die al hun kleinkinderen meenemen naar deze sprookjesachtige wereld! Zodra er een kortingscode of kortingsbon aanwezig is voor het sprookjesachtige park, dan staat deze op de pagina. Zo houd je wat geld over voor een ijsje of een kopje koffie! Je kunt zelf ook op zoek gaan naar korting. Sprookjeswonderland geeft groepen van 15 personen of meer bijvoorbeeld korting. Bevalt het park zo goed? Dan is het voordelig om een Familieseizoenkaart aan te schaffen!

Sprookjeswonderland Enkhuizen

Roodkapje, Doornroosje, Pinokkio je ontmoet ze allemaal in Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Zelfs Hans en Grietje, Klein Duimpje en de Gelaarsde Kat kan je hier ontmoeten. Dit sprookjes thema park bestaat uit een sprookjesbos waar je al je je lievelings sprookjes tegenkomt. Het park heeft zelfs een kabouterdorp, waar je ontdekt hoe kabouters leven en werken. Meerdere malen per dag vinden er voorstellingen plaats in het grote kasteel. Rij een rondje op een pony, draai rondjes in de carrousel, ga op heksen expeditie of loop een rondje door de siertuinen: het kan allemaal bij Sprookjeswonderland. Ook kunnen kinderen ravotten in de speeltuin en naar hartelust klimmen en klauteren terwijl je zelf geniet van wat lekkers op het terras. Haal nu je toegangskaartjes via Uitmetkorting.nl en profiteer hoge kortingen op je entreebewijzen. Zo hoeft een dagje weg met het hele gezin helemaal niet duur te zijn!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos

Praktische informatie


Adres Sprookjeswonderland

Kooizandweg 9
1601LK Enkhuizen
Nederland

Contact

0228-317853

Openingstijden en reserveren

Is Sprookjeswonderland open? Kijk op de website van Sprookjeswonderland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.