Met korting naar ss Rotterdam

Wat is ss Rotterdam?

De SS Rotterdam is een hotel, restaurant, bar, attractie, kantoor en trouwlocatie in één. Dit grootste passagiersschip van Nederland is daarom een erg bijzondere evenementenlocatie, waar je prachtig uitzicht hebt over de Maas en de skyline van Rotterdam.

ss Rotterdam reviews

Op basis van 19 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw ss Rotterdam beoordeling achter te laten.

ss Rotterdam

De SS Rotterdam is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland gebouwd werd. Het majestueuze schip heeft een rijke geschiedenis. Ze voer onder de vlag van de Holland Amerika Lijn de hele wereld over, werd gedoopt door koningin Juliana in 1958 en kreeg bezoek van veel beroemdheden. Inmiddels ligt ze aan de 3e Katendrechtsehoofd in Rotterdam en is ze aan een nieuwe carrière begonnen. Het is een bijzondere plek geworden om te eten, te drinken, de feesten, te overnachten, te stappen of te werken. Het 254-kamers tellende hotel aan boord van het schip is een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam. Vanaf De SS Rotterdam kijk je uit over de Maas en de skyline van Rotterdam. Maar ook als je lekker wilt dineren bezoek je De SS Rotterdam. Verschillende restaurants aan boord hebben een aanbod dat varieert van een broodje kroket tot Kreeft. Voor ieder wat wils en perfect voor een luxe lunch of gezellig diner. Er worden concerten en feesten gegeven in de verschillende zalen van het schip. Kom aan boord en geniet van de luxe sfeer uit vroeger tijden!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace

Praktische informatie


Adres ss Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25
3072AM Rotterdam
Nederland

Contact

010-2886666

Openingstijden en reserveren

Is ss Rotterdam open? Kijk op de website van ss Rotterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.