Met korting naar Steinerbos Speelbos

Wat is Steinerbos Speelbos?

Steinerbos Speelbos, gelegen in het Limburgse Stein is een speelbos van maarliefst 30 hectare groot. Jong en oud kunnen hier eindeloos ravotten én je geniet van de natuur.

Steinerbos Speelbos reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Steinerbos Speelbos beoordeling achter te laten.

Korting op Steinerbos Speelbos tickets

Bij Speelbos het Steinerbos kun je uren spelen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Extra voordelig zijn de kaarten in het laagseizoen. Kinderen tot 2 jaar en rolstoelgebruikers mogen gratis naar binnen. Ook aan de senioren is gedacht, voor opa's en oma's geldt een speciaal kortingstarief. Grote groepen van 20 personen of meer kunnen ook rekenen op een aanbieding item d.m.v. een lagere prijs. Als je geen genoeg kunt krijgen van het Steinerbos is het verstandig om een abonnement of seizoenspas te kopen dat is echt het aller voordeligst. Houd deze site in de gaten voor nieuws over kortingen voor het Steinerbos.

Steinerbos Speelbos

In het Steinerbos Speelbos is er vanalles te doen! De Steinerbos Express rijdt jou door heel het park. Stap bijvoorbeeld uit bij de Roeivijver waar je lekker in een bootje vaart. Er zijn diverse speeltuinen met speeltoestellen zodat iedereen er naar hartelust kan spelen en ravotten. Ook is er een skelterbaan waar de kinderen lekker kunnen racen, vorm teams ga ook de strijd tegen elkaar aan! In de kinderboerderij huppelen verschillende dieren rond. Erg leuk want de kinderen mogen de konijnen, ezels, eenden, zwanen, kippen, herten en pauwen allemaal aaien en knuffelen. Je vindt het speelbos in het Limburgse Stein, centraal gelegen in de provincie. Het is de perfecte plek om eens lekker een dagje in de buitenlucht te zijn, maar wellicht is het ook een leuk idee om bijvoorbeeld een familiedag of kinderfeestje te organiseren op het terrein! Op warme dagen in de zomer is het overigens ook mogelijk om te zwemmen in het zwembad bij het bos, dat heeft binnen en buitenbaden zodat je er het hele jaar terecht kunt. Ook zijn er verschillende horeca gelegenheden te vinden zodat je je over het eten geen zorgen hoeft te maken. Een ontspannen dag dus die zowel voor ouders als kinderen een genot is.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Steinerbos Speelbos

Dieterenstraat 17
6171JK Stein
Nederland

Contact

046-4268000

Openingstijden en reserveren

Is Steinerbos Speelbos open? Kijk op de website van Steinerbos Speelbos voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.