Met korting naar Steinwasenpark

Wat is Steinwasenpark?

De Steinwasenpark is een van de mooiste attractieparken in het zuiden van Duitsland. Het staat bekend om zijn wildwaterbanen, achtbanen, thrillrides, familieattracties, theatervoorstellingen en spectaculaire shows. Ook zijn er diverse restaurants en heeft het een subtropisch zwemparadijs met torens, waterglijbanen, wildwaterbanen en meer. Er is voor elk wat wils, dus waar wacht je nog op? Breng snel een bezoekje aan de Steinwasenpark!

Steinwasenpark reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Steinwasenpark beoordeling achter te laten.

Steinwasenpark Oberried

Kom naar het Steinwasenpark bij Oberried in het Zwarte Woud. Dit leuke attractiepark staat bol van attracties, maar je vindt er ook allerlei dieren. Een ideale manier om een pretpark- en dierentuinbezoek te combineren. Bekijk allerlei leuke dieren uit de streek; hertjes, bokken, maar ook wasbeertjes. Er is een kinderboerderij waar je de dieren mag aaien. Voor meer spanning bezoek je de verschillende attracties. Suis over de bobsleebaan, stap in een spannende achtbaan of neem de touwbrug naar de overkant van het dal. Even rustig aan doe je in de 4D bioscoop, zo geniet je optimaal van dit dagje uit!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Steinwasenpark

Steinwasen 1
79254 Oberried
Duitsland

Contact

+49(0)760294468-0

Openingstijden en reserveren

Is Steinwasenpark open? Kijk op de website van Steinwasenpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.