Met korting naar Sybrandy's Speelpark

Wat is Sybrandy's Speelpark?

Sybrandy's Speelpark ligt in het Noorden van het land, namelijk in het Friese Oudemirdum. Ideaal vermaak voor kinderen tot 13 jaar oud. Het park heeft meer dan 40 griezelige, avontuurlijke en vrolijke attracties.

Sybrandy's Speelpark reviews

Op basis van 22 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sybrandy's Speelpark beoordeling achter te laten.

Korting op Sybrandy's Speelpark tickets

Sybrandy's Speelpark is een kleinschalig attractiepark speciaal voor jonge kinderen. Met meer dan 40 attracties en speeltoestellen is er genoeg vermaak voor het hele gezin. Van 10 meter hoge attracties tot aan een bezoek naar het spookhuis. Ook de allerkleinsten zullen uitgeput en tevreden naar huis gaan. Al meer dan 50 jaar is Sybrandy's het goedkoopste attractiepark van Nederland. Toch willen we je graag helpen om nog meer te besparen op je bezoek. Op Uitmetkorting.nl plaatsen we alle kortingen voor Sybrandy's Speelpark. Zodra er korting beschikbaar is, plaatsen wij deze direct online. Check voor je naar Sybrandy's Speelpark gaat daarom deze pagina om te kijken of er korting beschikbaar is.

Sybrandy's Speelpark Oudemirdum

Sybrandy's Speelpark ligt in de Friese bossen bij Gaasterland. Een mooi stukje Zuidwest Friesland. Het speelpark is erg veelzijdig en je kunt er maar liefst 40 spannende attracties beleven. Het karakter van de attracties is sensationeel, griezelig of uitdagend. In de ene attractie word je gelanceerd in een bootje op 10 meter hoogte. Een bootje? Ja, de Nautic-Jet is een bootspringschans. Er zijn ook toestellen waar je zelf in kunt klimmen, deze vind je in de overdekte Speel Jungle. De Wave-Rider is een attractie voor nog meer waterplezier, hier duik je mee de golven in. Échte griezelfans mogen Villa Kalkenstein niet aan zich voorbij laten gaan. Een spookhuis dat je nog lang zal bijblijven. Ondertussen een beetje hongerig geworden van alle spannende attracties? In het park zijn vele bankjes geplaatst voor een picknick onderweg. Ook is het park voorzien van een groot terras (bij geluk met zon). Een dagje spelen, klimmer en klauteren wordt nog leuker met korting op de entreeprijs. Trakteer jezelf op een bezoek aan Sybrandy's Speelpark door gebruik te maken van de kortingen op Uitmetkorting.nl. Zo houd je geld over voor een lekker ijsje, patat of iets te drinken!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Sybrandy's Speelpark

Jan Schotanuswei 71
8597HH Oudemirdum
Nederland

Contact

0514-571224

Openingstijden en reserveren

Is Sybrandy's Speelpark open? Kijk op de website van Sybrandy's Speelpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.