Met korting naar Take Ten

Wat is Take Ten?

Take Ten, een bijzondere bioscoop met bijzondere service. Hierom draagt Take Ten de naam servicebioscoop. De bioscoop ligt in Uden te Veghel. Je krijgt er meer dan alleen filmbeleving, namelijk ook ontzettend goeie service!

Take Ten reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Take Ten beoordeling achter te laten.

Take Ten Uden

Laat je onderdompelen in luxe in servicebioscoop Take Ten in Uden. Ga niet langer in de rij staan voor je popcorn en drinken maar geniet van persoonlijke bediening tijdens de film. Bij Take Ten is iedere stoel voorzien van een tafeltje met een klein schemerlampje en een knop. Druk op de knop en je gastheer- of vrouw komt je bestelling opnemen. Zo hoef je nooit meer iets van de film te missen omdat je even wat drinken wil halen. Vind je de persoonlijke bediening nog niet genoeg, dan kun je nog overschakelen op de Club Lounge. Als bezoeker kom je terecht in een aparte lobby met comfortabele fauteuils, lectuur en een openhaard. Vanaf de bovenste verdieping heb je een perfect zicht op het witte doek en kun je uit een uitgebreider menu van hapjes en drankjes bestellen. De bediening kan zelfs een glaasje bubbels voor je reserveren. De bioscoop speelt de grote filmen af maar richt ook veel aandacht op kinderen met speciale matineevoorstellingen. Met een jaarabonnement op Club Matinee kun je als kind een jaar lang voordelig genieten van de leukste kinderfilms. Take Ten in Uden ligt vlak bij het Bevrijdingspark. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Mensen bezochten ook: Bioscoop De Nieuwe Kolk, CineCity Vlissingen, CineMec, De Bios Heerenveen, Euroscoop Tilburg, Foroxity Filmarena Roermond, Utopolis Almere, Wolff CineStar

Praktische informatie


Adres Take Ten

Pastoor Spieringsstraat 10D
5401GT Uden
Nederland

Contact

0413-271616

Openingstijden en reserveren

Is Take Ten open? Kijk op de website van Take Ten voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.