Met korting naar Taman Indonesia

Wat is Taman Indonesia?

Dierenpark Taman Indonesia is een kleine Indonesische dierentuin in Kallenkote te Overijssel. Deze kleinschalige dierentuin is gespecialiseerd in de kleurrijke flora en fauna van Indonesië. Vergeet niet naar het eethuisje te gaan waar ze originele Indonesische hapjes te serveren.

Taman Indonesia reviews

Op basis van 36 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Taman Indonesia beoordeling achter te laten.

Korting op Taman Indonesia tickets

Een kaartje voor Indonesisch dierenpark Taman Indonesia is stukken voordeliger dan een vlucht naar Java of Bali. Toch is korting altijd mooi meegenomen. Wij speuren daarom dagelijks het web af op zoek naar acties. Zodra er korting beschikbaar is, zie je dat op deze pagina. Geen korting beschikbaar? Geen nood! De entreeprijs voor het bijzondere dierenpark ligt, ook zonder korting, lager dan je gewend bent van de grote dierentuinen. Vind je het park zo leuk dat je er vaker naartoe wilt? Denk dan eens aan een abonnement. Deze heb je er na een paar bezoekjes al uit.

Taman Indonesia Kallenkote

In deze kleine dierentuin vind je allerlei bijzondere diersoorten uit Indonesië. Van Rijstvogels, Gaaijvogels tot Binturong je ziet ze in Dierenpark Tamar. Er zijn zelfs Loewakken; de kat soort die zorgt voor zogenoemde speciale Civet Koffiebonen. Stap in een paalwoning van de Mentawai, een Indonesische stam die in de jungle van Indonesië woont. Gelegen in Overijssel is een bezoek aan dit kleine dierenpark een stuk goedkoper dan een ticket naar Bali. Voor kinderen is er zelfs een verkleedhoek waar ze zich kunnen verkleden naar Indonesische klederdracht. Helemaal in de Indonesische sferen komen? Bezoek dan het eethuis en probeer Indonesische hapjes zoals loempia, bapao en Indische vruchtendrankjes. Haal jij je entreetickets via Uitmetkorting.nl dan bespaar je flink op je toegangskaartjes! Zo houd je geld over voor een leuke souvenir uit de Taman Indonesia Toko. Hier verkopen ze allerlei klassieke producten zoals kookgerei en kruiden. Waar wacht je nog op? Ontdek de schoonheid van Indonesië in Taman Indonesia.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Taman Indonesia

Kallenkote 53 53
8345HE Kallenkote
Nederland

Contact

(0521)511-189

Openingstijden en reserveren

Is Taman Indonesia open? Kijk op de website van Taman Indonesia voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.