Met korting naar Taunus Wunderland

Wat is Taunus Wunderland?

Taunus Wunderland is een attractiepark gelegen in het zuiden van Duitsland. Het is gevuld met schommels, botsautootjes, draaimolens en andere kermisattracties. Belangrijkste attracties zijn een replica van een Romeinse arena, een aquarium show, een achtbaan en een pretpark. Geniet van de leuke muziek en de schattige dierentuin terwijl je geniet van al die attracties. Geniet van alles wat Taunus Wunderland te bieden heeft. Het is een geweldige plek om plezier te hebben en een heerlijke dag te beleven.

Taunus Wunderland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Taunus Wunderland beoordeling achter te laten.

Taunus Wunderland Schlangenbad

Een dagje vol plezier tussen het wonderschone Taunus gebergte in Duitsland beleef je in Taunus Wunderland. Hier heb je de keuze uit veel leuke attracties en ritjes. Er is zelfs aan de aller kleinsten gedacht. Er zijn draaimolens en prachtige lange glijbanen. Voor de grotere kinderen zijn er ook attracties met meer sensatie. Glij van de spetterde wildwaterbaan of bouw flink wat adrenaline op in de achtbaan. Een gezellig dagje pretpark beleef je in het bosrijke Wunderland in het Taunus gebergte.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Taunus Wunderland

Auf Der Schanze 1
65388 Schlangenbad
Duitsland

Contact

+49(0)61244081

Openingstijden en reserveren

Is Taunus Wunderland open? Kijk op de website van Taunus Wunderland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.