Met korting naar Technopolis

Wat is Technopolis?

Technopolis is een wetenschappelijk doe-centrum in het Belgische Mechelen. Hier mag je zelf experimenten uitvoeren en leer je op interactieve wijze meer over wetenschap en techniek.

Technopolis reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Technopolis beoordeling achter te laten.

Korting op Technopolis tickets

Op een spelende wijze kennis maken met de technologie, voor kinderen is het Technopolis een waar ontdekkingsreis. In het Technopolis kunnen kinderen zelf experimenten als een wetenschapper in een echt lap. Via Uitmetkorting.nl kan je verschillende kortingen krijgen, van vouchers tot aan het winnen van gratis toegang. Wij hebben het internet afgestruind en presenteren je op deze pagina alleen actuele, actieve aanbiedingen voor jou en je gezin. Zo wordt het dagje weg een stukje goedkoper en blijft er geld over voor een ijsje of wat lekkers. Dus zoek niet verder en scoor hier je kortingsbewijs met korting!

Technopolis Mechelen

Technologie wordt toegankelijk voor iedereen in Technopolis te Mechelen. Zeker met een kortingsbewijs van Uitmetkorting.nl op zak! Wat is er te doen en te beleven in Technopolis? Technopolis in Mechelen is een leuk uitje voor jong en oud! In dit bijzondere themapark mag je namelijk zelf experimenteren met wetenschap en technologie. Je zet zelf een vliegtuig veilig aan de grond, slaapt op een spijkerbed of fietst over een kabel op 5 meter hoogte. Rondom zeven verschillende thema's zijn er maar liefst 280 grote en kleine opstellingen te vinden. Test bijvoorbeeld of je een vaste hand hebt of doe de bouwquiz. In de rijsimulator test je het effect van een paar glazen alcohol in het verkeer. Ook zijn er lachspiegels, testjes met water en lucht, leer je je naam schrijven in hiërogliefen, telefoneer je naar de maan en laat je een schip zinken. In de Doe-tuin zijn nog veel meer dingen te doen, zoals een bewegende brug en een muziekbed. De experimenten zijn leuk voor het hele gezin, want ook als volwassene kun je er nog heel wat van leren. In Technopolis worden ook regelmatig workshops en shows georganiseerd, vooral tijdens de schoolvakanties. Daarnaast zijn er regelmatig wisselende tentoonstellingen. je sluit je bezoekje aan dit bijzondere park af met een hapje en een drankje in het gezellige restaurant. In de shop koop je een bijzonder aandenken of een experiment voor thuis. Reserveer nu geld voor dit speciale aandenken; boek kortingen op Technopolis in Mechelen. Je kunt korting krijgen in vele soorten en maten, van vouchers tot aan een gewonnen veiling!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Technopolis

Technologielaan 1
2800 Mechelen
België

Contact

+32 (0)15-342000

Openingstijden en reserveren

Is Technopolis open? Kijk op de website van Technopolis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.