Met korting naar Thalys

Wat is Thalys?

De Thalys is een hogesnelheidstrein die steden in Nederland, België en Frankrijk met elkaar verbindt. De treinen rijden volgens een dagelijkse dienstregeling.

Thalys reviews

Op basis van 14 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thalys beoordeling achter te laten.

Korting op Thalys tickets

Reis voordelig en snel door Europa met Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je namelijk vouchers en kortingscodes waardoor je voordelig treinkaartjes voor de Thalys kan bestellen. Zo kan je goedkoop en snel in Parijs of Brussel staan met je partner, vriend(innen) of gezin voor een gezellig weekendje weg of een dag. Het is een relaxte manier van reizen en door Uitmetkorting.nl nu ook nog eens voordelig. Dus wil je goedkoop door Europa reizen? Twijfel niet langer, plan je trip en haal je ticket via Uitmetkorting.nl en geniet van een voordelige en comfortabele reis met de Thalys hogesnelheidstrein.

Thalys Brussel

In ongeveer 300 kilometer comfortabel naar je eindbestemming razen. Het kan in de Thalys. Dit hogesnelheidsnet heeft verschillende verbindingen naar belangrijke Europese steden. Zo pendel je gemakkelijk tussen bijvoorbeeld Amsterdam, Parijs en Brussel, want dankzij de enorm hoge snelheid van de trein wordt de normaalgesproken ellenlange reis een makkie. Vanaf Amsterdam ben je in 3 uur en 18 minuten in Parijs. En je kunt 9 keer per dag op de Thalys stappen. In de trein reis heb je alle mogelijkheden om je te ontspannen of om te werken. De aanwezige service op het gebied van eten, drinken en internet is toegespitst op jouw wensen! Thalys is de perfecte oplossing voor de reiziger die liever niet met het vliegtuig gaat, voor de zakenman die tijdens het reizen nog even aan zijn werk wil en voor de stelletjes die een romantisch weekend in de Franse hoofdstad voor de boeg hebben. Thalys is al sinds juli 1996 actief en brengt sindsdien per rit duizenden reizigers snel van A naar B. Bovendien sluit de trein ook aan op andere internationale bestemmingen als Brugge, Gent, Oostende en het Duitse Keulen en Aken. Tickets koop je gewoon online via Thalys, Brussels Airlines en Jet Airways. Koop nu een online kortingsticket voor de Thalys en reis voordelig rond Europa. Een korte vakantie hoeft namelijk niet duur te zijn.

Mensen bezochten ook: NS, Treinkaartjes

Praktische informatie


Adres Thalys

Postbus 14
1050 Brussel
België

Openingstijden en reserveren

Is Thalys open? Kijk op de website van Thalys voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.