Met korting naar Thermaalbad Arcen

Wat is Thermaalbad Arcen?

Thermaalbad Arcen is een kuuroord dat te vinden is in Arcen (gemeente Venlo) in Noord-Limburg. Het staat bekend om haar baden met thermaal mineraalwater van 35 graden.

Thermaalbad Arcen reviews

Op basis van 145 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermaalbad Arcen beoordeling achter te laten.

Thermaalbad Arcen

In het glooiende landschap van Noord-Limburg vind je tussen de bomen het sfeervolle Thermaalbad Arcen: dé plek om helemaal tot rust te komen en alle beslommeringen van alledag achter je te laten. Het thermaalbad is bijzonder, omdat het water in de baden uit eigen bron komt. Op 892 meter diepte ligt een bron waar mineraalrijk water uit omhoog komt. Het Thermaalbad Arcen heeft 6 Finse sauna's en veel thermen. Zo zijn er koude Kneipploopbaden om af te koelen na de warme sauna's. Het kuuroord in Arcen verzorgt ook fysiotherapie en therapeutische behandelingen. Je kunt ook genieten van een behandeling door de kleine visjes in de Fish Spa: zij knabbelen dode huidcellen van je handen en voeten, waardoor deze weer lekker zacht worden. Ook voor beautybehandelingen zit je hier goed: in de beautysalon wordt je gezicht gemasseerd, gescrubt en geëpileerd. Geniet daarna van een hapje en een drankje bij de warme open haard of stap in de stoomcabines, rozenbaden of snelbruiners en je gaat als nieuw weer naar buiten!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Thermaalbad Arcen

Klein Vink 11
5944EX Arcen
Nederland

Contact

077-4732424

Openingstijden en reserveren

Is Thermaalbad Arcen open? Kijk op de website van Thermaalbad Arcen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.