Met korting naar Thermae Boetfort

Wat is Thermae Boetfort?

Thermae Boetfort is een historisch wellnesscentrum in het oude Boetfort kasteel in Melsbroek, België. Gevestigd in het 400 jaar oude kasteeldomein Boetfort is Thermae Boetfort een unieke mix tussen historisch atmosfeer en rustgevende wellness. Ideaal voor een dagje ontspanning!

Thermae Boetfort reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermae Boetfort beoordeling achter te laten.

Thermae Boetfort Melsbroek

Dit historisch wellnesscentrum vlakbij Brussel (BE) heeft een groot aanbod in wellness faciliteiten. Je komt helemaal tot rust in één van de sauna’s, jacuzzi’s, zwembaden en relaxruimtes in Thermae Boetfort. De sauna’s variërend in grootte en temperatuur hebben allen een eigen thema in deze authentieke omgeving, zo is er een Kasteelsauna en IJskeldersauna. Thermae Boetfort is opgedeeld in twee kuurgedeeltes. In het saunagedeelte Moenia kun je heerlijk naakt genieten. In het saunagedeelte Curia is ontspannen in badpak verplicht. Naast wellnessfaciliteiten heeft Boetfort een ware ‘beauty farm’ met een ruime aanbod van zuiverende lichaamsbehandelingen, gelaatsbehandelingen en massages. Het is ook mogelijk je bezoek te verlengen met een overnachting en verblijf in het oude Boetfort kasteel. Het Boetfort wellnesshotel is voorzien van alle moderne faciliteiten in een hoffelijk jasje. Dus ben je opzoek naar ontspanning in een bijzondere atmosfeer? Op deze pagina vind je verschillende arrangementen of aanbiedingen om Thermae Boetfort met korting te kunnen bezoeken.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Thermae Boetfort

Sellaerstraat 42
B1820 Melsbroek
België

Contact

3227598196

Openingstijden en reserveren

Is Thermae Boetfort open? Kijk op de website van Thermae Boetfort voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.