Met korting naar Thermen Holiday

Wat is Thermen Holiday?

Thermen Holiday is een saunacomplex in Schiedam. Een dagje heerlijk ontspannen doe je hier, vlakbij Rotterdam.

Thermen Holiday reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen Holiday beoordeling achter te laten.

Thermen Holiday Schiedam

Het saunacomplex Thermen Holiday heeft alles wat je hartje begeert. Dit sauna- en wellness resort in Schiedam zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Met 12 sauna’s is er voor iedereen wel een sauna naar zijn of haar eigen voorkeur. neem een verfrissende duik in het zwembad en ontspan heerlijk in één van de bubbelbaden die je zowel buiten als binnen vindt. Relaxen doe je in de prachtige grote tuin waar je alleen maar rust ervaart. Thermen Holiday heeft een fantastisch restaurant waar je lekker kunt lunchen en dineren. Deze plek is perfect om een mini vakantie te vieren. Wil je je verwendag echt helemaal compleet maken? Dan boek je een van de behandelingen in het beauty instituut. Op deze pagina vind jij altijd de actuele prijsacties voor Thermen Holiday.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Thermen Holiday

Prinses Beatrixlaan 10
3121JN Schiedam
Nederland

Contact

(010)4493250

Openingstijden en reserveren

Is Thermen Holiday open? Kijk op de website van Thermen Holiday voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.