Met korting naar Tiererlebnispark Bell

Wat is Tiererlebnispark Bell?

Tiererlebnispark Bell is een dierenpark in het noorden van Duitsland. Het park biedt een unieke ervaring met meer dan 200 verschillende diersoorten. Bezoekers kunnen de dieren van dichtbij bekijken, voeren en zelfs met ze spelen. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, zoals ponyritten, een klimmuur en een speeltuin. Het park is een geweldige plek om te genieten van de natuur en de dieren.

Tiererlebnispark Bell reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tiererlebnispark Bell beoordeling achter te laten.

Tiererlebnispark Bell

Let op: Het park is momenteel gesloten!
Een dagje naar Freizeitpark Bell is altijd een goed idee. Lekker de hele dag buiten rondrennen en spelen. Ontdek waar jouw grens ligt en stap in de Nautik Jet. Vanaf grote hoogte raas je zo het water in met je bootje. Nu maar hopen dat je wel een beetje droog blijft! Op de kabelbaan blijf je zeker weten hoog en droog. Bekijk op je gemak het hele pretpark vanuit deze hoge schommel. Voor de kleinsten is er natuurlijk ook genoeg te doen. Terwijl jij lekker op het terras van het restaurant zit kijk je uit over de speelplaats. Hier maken de kinderen mooie zandkastelen, graven ze met een echte graafmachine en klimmen ze op het klimrek. Dit is een leuke dag voor het hele gezin!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Tiererlebnispark Bell

Hunsrückhöhenstraße
56288 Bell
Duitsland

Contact

+49(0)6762-8035

Openingstijden en reserveren

Is Tiererlebnispark Bell open? Kijk op de website van Tiererlebnispark Bell voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.