Met korting naar Tiergarten Mönchengladbach

Wat is Tiergarten Mönchengladbach?

Tiergarten Mönchengladbach is een prachtig park in het noorden van Duitsland. Het is een van de grootste stadsparken van het land en biedt een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn veel wandelpaden, meren, vijvers en een klein bos. Er zijn ook veel verschillende dieren, waaronder herten, vossen, eekhoorns en vele andere. Het park is een perfecte plek om te ontspannen, te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten van de natuur.

Tiergarten Mönchengladbach reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tiergarten Mönchengladbach beoordeling achter te laten.

Tiergarten Mönchengladbach

Tiergarten Mönchengladbach is een kleinschalig opgezette dierentuin met een grote diversiteit aan dieren. Dit park ligt net over de grens bij Roermond en is gegarandeerd een succesvolle dag uit. Naast een aantal kleine dieren als konijnen, vogels en uilen vind je hier ook kangoeroes, bruine beren en de ocelot. Dit dier is familie van de tijgers en is niet in veel dierentuinen te bewonderen. Ook heeft Tiergarten Mönchengladbach een dierentuinschool waar kinderen in de vakantie heen kunnen. Hier leer je alles over de dieren die in de dierentuin leven.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Tiergarten Mönchengladbach

Am Pixbusch 22
41199 Mönchengladbach
Duitsland

Contact

4902166601474

Openingstijden en reserveren

Is Tiergarten Mönchengladbach open? Kijk op de website van Tiergarten Mönchengladbach voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.