Met korting naar Tiergarten Nurnberg

Wat is Tiergarten Nurnberg?

Tiergarten Nürnberg is een prachtig park in de stad Nürnberg. Het is een van de grootste stadsparken van Duitsland. Het park is een oase van rust en schoonheid met veel bomen, bloemen, vijvers en fonteinen. Er zijn veel wandelpaden, picknickplaatsen en speelplaatsen voor kinderen. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Tiergarten Nurnberg reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tiergarten Nurnberg beoordeling achter te laten.

Tiergarten Nurnberg Nürnberg

Tiergarten Nurnberg belooft een leuk dagje uit voor de hele familie. Zie allerlei verschillende diersoorten helemaal in hun element in de dierentuin. Van leeuwen en tijgers tot vogels, vissen en kikkers. In het dierenpark krijgen alle dieren voldoende beweging. Zo hangen bij de apen schommels, touwen en ladders om zich helemaal uit te leven. Op deze manier gaan de dieren zich niet vervelen en kunnen ze al hun energie kwijt. Jij hebt de kans hier naar te kijken en te genieten van de vreemde capriolen die sommige dieren uithalen. Vergeet ook niet een bezoekje aan het dolfinarium te brengen, de dolfijnen voeren mooie shows op, speciaal voor jou!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Tiergarten Nurnberg

Am Tiergarten 30
D-90480 Nürnberg
Duitsland

Contact

+49-(0)911-5454-6

Openingstijden en reserveren

Is Tiergarten Nurnberg open? Kijk op de website van Tiergarten Nurnberg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.