Met korting naar Tierpark Berlin

Wat is Tierpark Berlin?

Tierpark Berlin is een van de grootste dierentuinen in Europa. Je kunt er ongeveer 9.000 dieren uit meer dan 1.500 verschillende diersoorten bewonderen. Bezoekers kunnen allerlei dieren ontdekken, waaronder leeuwen, tijgers, krokodillen en giraffen. Geniet ook van gezinsvriendelijke attracties zoals een kermissprookje en een zoo-trein. Een geweldige manier om een buitengewone dag met het hele gezin door te brengen.

Tierpark Berlin reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tierpark Berlin beoordeling achter te laten.

Tierpark Berlin Berlijn

Tierpark Berlin is een grote dierentuin midden in de hoofdstad van Duitsland. Met open weides waar hertjes en andere hoefdieren lekker ronddraven, waterperken voor de flamingo's en andere waterdieren en imposante dierenverblijven maken deze dierentuin tot een geweldig dagje uit. Maar dat is ook nog lang niet waar het park uit bestaat. Wat dacht je van de slangentuin waar je Europa's grootste collectie slangen vindt. Of de Aziatische en Europese bergdieren. Het dierenpark is leuk voor een uitje met het hele gezin. Je hebt niet alleen een dag lang plezier, je leert ook over het leven van de dieren.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Tierpark Berlin

Am Tierpark 125
10319 Berlijn
Duitsland

Contact

+49(0)30515310

Openingstijden en reserveren

Is Tierpark Berlin open? Kijk op de website van Tierpark Berlin voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.