Met korting naar Tierpark Hellabrunn

Wat is Tierpark Hellabrunn?

Tierpark Hellabrunn is een dierentuin in München, Duitsland. Het is de oudste dierentuin van het land en biedt een unieke ervaring met meer dan 8000 dieren van meer dan 800 verschillende soorten. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de dieren in hun natuurlijke habitat.

Tierpark Hellabrunn reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tierpark Hellabrunn beoordeling achter te laten.

Tierpark Hellabrunn München

Tierpark Hellabrunn is de dierentuin van de Duitse stad München. Deze oude dierentuin is de eerste Geo-Zoo ter wereld, wat bekent dat de dieren hier in natuurlijke leefgebieden leven, in plaats van in hokken. In deze stadsdierentuin vind je dan ook 15 verschillende leefgebieden, helemaal aangepast aan de natuurlijke habitat van de olifanten, apen, giraffen en andere beesten. Binnen vind je onder andere Villa Dracula, met verschillende vleermuizen, en een groot aquarium. Genoeg te zien dus, in deze mooie dierentuin!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Tierpark Hellabrunn

Tierparkstraat 30
D-814543 München
Duitsland

Contact

+49(0)89-6250832

Openingstijden en reserveren

Is Tierpark Hellabrunn open? Kijk op de website van Tierpark Hellabrunn voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.