Met korting naar Tierpark Neumunster

Wat is Tierpark Neumunster?

Tierpark Neumünster is een prachtig dierenpark in het noorden van Duitsland. Het biedt een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder beren, wolven, herten, vossen, elanden, wilde zwijnen en vele anderen. Er zijn ook veel verschillende activiteiten, zoals voederen, wandelen en vogels kijken. Bezoekers kunnen genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Tierpark Neumunster reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tierpark Neumunster beoordeling achter te laten.

Tierpark Neumunster Neumünster

Tierpark Neumünster is een kleinschalig dierenpark in het noorden van Duitsland. In 24 hectare bos vind je hier maar liefst 650 dieren van 135 soorten. Dat betekent niet dat de dieren hier dicht op elkaar zitten. In Tierpark Neumünster is juist veel aandacht besteedt aan een landelijke omgeving met veel groen. Hier zie je dieren als ijsberen, sneeuwuilen en poolvossen. In de kinderboerderij mogen de kinderen de dieren zelf aaien en zelfs voeren. Om de leuke dag compleet te maken staan er in het park barbecues waar je je eigen feestmaal bereidt.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Tierpark Neumunster

Geerdtsrtasse 100
24537 Neumünster
Duitsland

Contact

+49(0)432151402

Openingstijden en reserveren

Is Tierpark Neumunster open? Kijk op de website van Tierpark Neumunster voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.