Met korting naar Treinkaartjes

Wat is Treinkaartjes?

Treinkaartjes heb je nodig om met de trein te reizen. Soms zijn losse treinkaartjes goedkoper dan een enkele reis of retour met een OV-chipkaart. Op deze pagina vind je een overzicht van goedkope treinkaartjes aanbiedingen.

Treinkaartjes reviews

Op basis van 62 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Treinkaartjes beoordeling achter te laten.

Korting op Treinkaartjes tickets

Met de trein een voordelig dagje weg. dat kan met een goedkope treinkaartjes actie via Uitmetkorting.nl! Of je nu naar Groningen of naar Maastricht wilt, met de trein kom je er snel en nu ook voordelig. Doe gratis mee aan een veiling, benut een kortingsactie of neem deel aan een quiz en scoor hoge kortingen op je treinkaartje. Helemaal mooi als je met je partner of vriend(inn)en een dagje weg wilt. Dan kan je voordeel helemaal hoog oplopen. Bemachtig een treinkaartjes actie die bij jouw reis past en profiteer van voordeel. Zo hoeft je dagje weg niet duur te zijn en geniet je gemakkelijk en snel van een geldig vervoersbewijs!

Treinkaartjes

De trein is een ontspannen manier om van A naar B te komen. Terwijl je uit het raam kijkt, een boek leest of kletst met medepassagiers raast de trein naar je eindbestemming. Om met de trein te reizen heb je natuurlijk wel een vervoersbewijs nodig. Een treinkaartje zorgt ervoor dat je jezelf een flinke boete bespaart. Je koopt een kaartje bij de kaartautomaat of het loket. Met een voordeelpas of een speciaal abonnement is een treinkaartje goedkoper als je buiten de spits om reist. Sinds oktober 2009 is bij veel vervoerders het papieren treinkaartje al vervangen voor de OV-chipkaart. Met dit pasje check je snel en gemakkelijk in en uit op het station. Dat bespaart je veel tijd (en geld als je van de kortingabonnementen gebruik maakt)! Wanneer je je treinkaartjes online koopt, krijg je een zogenaamd e-ticket. Dit ticket print je zelf uit en neem je mee in de trein. In combinatie met je legitimatiebewijs is het een geldig vervoersmiddel. Nu is een dagje naar Groningen behoorlijk prijzig als je in Maastricht woont, vooral met de trein. Hou daarom grote supermarkten en drogisterijen in de gaten. Zij hebben regelmatig treinkaartjes acties met dagkaarten voor de trein. Zo reis je voor een vast bedrag een dag lang door het hele land.

Mensen bezochten ook: NS, Thalys