Met korting naar Triavium

Wat is Triavium?

Triavium Nijmegen voor ijzige pret in het Gelderse Nijmegen. Triavium is een ijsbaan, een plek waar evenementen worden georganiseerd en tevens een thuisbasis voor sportverenigingen en scholen.

Triavium reviews

Klik op bovenstaande sterren om jouw Triavium beoordeling achter te laten.

Triavium Nijmegen

Tijdens de koudere maanden ben je bij Triavium IJsbaan van harte welkom om een potje te schaatsen. Bind de schaatsen onder en ga voor mooie rondjes op de ringbaan. Deze schaatsbaan in Nijmegen biedt ook schaatslessen aan, ideaal voor iedereen die nog niet eerder geschaatst heeft en kinderen die voor het eerst het ijs opgaan. Bij de verschillende verenigingen die bij de ijsbaan aangesloten zijn ben je ook van harte welkom om lid te worden. Van te voren schaatsen meenemen is niet nodig, die kun je voor een klein prijsje huren bij de schaatsshop in Triavium. Heb je schaatsen die nodig geslepen moeten worden? Dan ben je hier ook aan het juiste adres, de medewerkers van de schaatsshop maken je schaatsen graag weer helemaal klaar voor het ijs. En wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Boek dan een kinderfeestarrangement, waar kinderen ijspret beleven op de ijsbanen en genieten van lekkere frites met een snack en de jarige ook nog eens een leuke verrassing mee naar huis krijgt. Ook leuk voor kinderen is het Stick & Puck uurtje, waarbij ze gratis en op een leuke en veilige manier kennismaken met ijshockey. Hiernaast biedt de schaatsbaan nog meer arrangementen die gegarandeerd zorgen voor een leuke middag of avond op het ijs.

Mensen bezochten ook: De Scheg, FlevOnice, IJsbaan Twente, IJssportcentrum Eindhoven, Jaap Edenbaan, Kunstijsbaan Breda, Sportiom, Thialf

Praktische informatie


Adres

Van Rosenburgweg 2
6537TM Nijmegen
Nederland

Contact

243445558

Openingstijden en reserveren

Is Triavium open? Kijk op de website van Triavium voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.