Met korting naar Tripsdrill

Wat is Tripsdrill?

Tripsdrill is een pretpark in Baden-Württemberg, Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, kinderattracties, shows en meer. Het park heeft ook een dierentuin, waar bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan dieren, waaronder leeuwen, tijgers, olifanten, apen en meer. Tripsdrill is een geweldige plek voor het hele gezin om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Tripsdrill reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tripsdrill beoordeling achter te laten.

Tripsdrill Cleebronn

In het Duitse Cleebronn ligt het gezellige pretpark Tripsdrill. Dit attractiepark staat garant voor een divers dagje uit. Zo vind je er de spannendste achtbanen en waterattracties, maar ook maak je ritjes samen met de hele familie en kunnen kleine kinderen zich ook helemaal uitleven. Naast deze leuke attracties vind je in Tripsdrill ook een wildpark. Hier leven maar liefst 130 dieren, die je van heel dichtbij kunt bekijken. Door het jaar heen beleef je in Tripsdrill de leukste momenten tijdens de verschillende evenementen die er worden georganiseerd. En ben je moe van al dat plezier? Neem dan plaats in een van de restaurants voor een overheerlijke maaltijd.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Tripsdrill

Erlebnispark Tripsdrill GmbH
74389 Cleebronn
Duitsland

Contact

+49(0)71359999

Openingstijden en reserveren

Is Tripsdrill open? Kijk op de website van Tripsdrill voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.