Met korting naar Tuin En Sfeer

Wat is Tuin En Sfeer?

Tuin en Sfeer, een sfeervol evenement voor buiteninspiratie! Het evenement vindt plaats in Groningen te Groningen en is een toonaangevende tuinbeurs is het Noorden van het land.

Tuin En Sfeer reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tuin En Sfeer beoordeling achter te laten.

Tuin En Sfeer

Voor mensen met groene vingers begint het werken in de tuin zeker te kriebelen na het bezoeken van de beurs Tuin En Sfeer. Vanaf het voorjaar is deze beurs in zowel Zwolle als Groningen te bezoeken. Natuurlijk ook leuk voor iemand die gewoon van mooie tuinen houdt. Groene vingers zijn zeker niet verplicht. Er staan hier genoeg hoveniers die jou graag de zorgen uit handen nemen. Op deze beurs bewonder je gehele modeltuinen, koop je al jouw vrolijke en fleurige tuinaccessoires of volg je een interessante workshop. Verder ontmoet je hier aanbieders op het gebied van tuinontwerp, bestrating en tuinonderhoud. Doe inspiratie op en zie wat de laatste trends zijn voor in de tuin. Natuurlijk koop je hier ook gehele tuinsets, schuttingen, tuinmachines, gereedschap en andere benodigdheden. Op de tuinbraderie vind je van alles en nog wat. Sla mooie en bijzondere planten en bloemen in of kijk wat je allemaal nodig hebt voor een vijver in de tuin. Tip: neem een foto of plattegrond van jouw eigen tuin mee. Als je deze aan een hovenier laat zien, kan hij jou precies vertellen wat er allemaal mogelijk is. Met hun modeltuinen laten zij alvast zien wat ze in huis hebben.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Tuin En Sfeer

Leonard Springerlaan 2
9727KB Nederland

Contact

0528-227811

Openingstijden en reserveren

Is Tuin En Sfeer open? Kijk op de website van Tuin En Sfeer voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.