Met korting naar Uilen Dierenpark De Paay

Wat is Uilen Dierenpark De Paay?

Uilen Dierenpark De Paay is een magische plek waar u allerlei soorten uilen kunt bewonderen. Geniet van de rust en stilte, en neem de tijd om de uilen te bekijken. Laat je verrassen door de prachtige kleuren en de interessante uiterlijken van deze schattige dieren. Uitstekend geschikt voor een leerzame uitstap!

Uilen Dierenpark De Paay reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Uilen Dierenpark De Paay beoordeling achter te laten.

Uilen Dierenpark De Paay Beesd

Een dagje uit naar Uilen Dierenpark De Paay is niet alleen hartstikke leuk, maar ook heel goed betaalbaar. Deze kleinschalige dierentuin herbergt maar liefst 78 verschillende dieren, waaronder een heleboel soorten uilen. Maar je komt er ook cavia's, kangoeroes, neusbeertjes, pauwen, ooievaars en stokstaartjes tegen. Alle dieren wonen vlakbij de paden waar bezoekers over heen kunnen lopen, dus je hebt veel contact met ze. Op alle informatieborden staat uitgebreide informatie over de verschillende diersoorten. De uilen kan je ook van heel dichtbij zien op de uilenpresentatie. Deze zijn speciaal voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes aan te vragen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Uilen Dierenpark De Paay

Dr. A Kuyperweg 120
4153XB Beesd
Nederland

Contact

06-15135588

Openingstijden en reserveren

Is Uilen Dierenpark De Paay open? Kijk op de website van Uilen Dierenpark De Paay voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.