Wat is Safaripark Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen is een toonaangevend wildpark in Europa, namelijk de grootste. Het park bestaat niet alleen uit safari, maar beschikt ook een speelgedeelte en een vakantiepark.

Binnenkort naar Safaripark Beekse Bergen? Doe eens gek (of wild) en bemachtig een entreeticket met eventuele korting. Op deze pagina ben je in ieder geval op de juiste plek voor actuele kortingsacties. Uitmetkorting.nl houdt een overzicht bij van alle lopende kortingsbonnen voor een dag naar Safaripark Beekse Bergen. Kies de actie die bij jou past en geniet van een dag uit voor een schappelijke prijs. Je kunt natuurlijk ook je vriend, vriendin, broer of zus meenemen op een betaalbaar avontuur. Safaripark Beekse Bergen is ook een leuk uitje voor groepen, bijvoorbeeld scholen of kinderfeestjes. In dat geval is een kortingsactie meer dan welkom, vind hem hier!

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari! Spot bijvoorbeeld de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari is het ook genieten geblazen bij de giraffen, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Een enerverend dagje safari dus voor het hele gezin. Wat je zeker niet mag missen is de nieuwe olifantenfamilie! Tip: blijf overnachten, dan wordt je bezoek nog avontuurlijker! De slogan is niet voor niets: "Afrika, gevaarlijk dichtbij!" Wil je op safari, maar heb je niet genoeg vakantiedagen voor een reis naar Afrika? Plan dan een tripje naar Safaripark Beekse Bergen voor een 1-daagse rondreis door Afrika. Op deze pagina plaatsen we alle beschikbare aanbiedingen en acties voor Beekse Bergen kaartjes. Zo houd je geld over voor een ijsje of een leuk souvenir. Als er geen korting beschikbaar is, bespaar je door je kaarten online te kopen, in plaats van aan de kassa.
Welke score geef jij Safaripark Beekse Bergen?
(2 beoordelingen)

Adres Safaripark Beekse BergenBeekse Bergen 1
5081NJ Hilvarenbeek
Nederland

+31 (0)88-9000321

Safaripark Beekse Bergen Nieuws


Safaripark Beekse Bergen
De waterbokken, zebra's, gnoes, struisvogels, giraffen lopen rond op een voor hen geheel nieuwe terrein. Safaripark Beekse Bergen heeft namelijk een nieuwe savanne aangelegd, welke de dieren nu mogen verkennen. De dieren lijken al snel te acclimatiseren in hun nieuwe vertrek. (19-01-2018)
Snack voor olifanten Beekse Bergen
De olifanten in Safaripark Beekse Bergen weten wel raad met de maand januari. Na de kerst genieten zij nog van een toetje, ze krijgen namelijk kerstbomen gevoerd als snack. Het heeft ook nog functioneel nut; ze gebruiken ze als tandenstoker. (15-01-2018)
Een fijne kerst voor de apen in Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen laat de kerst niet zomaar voorbij gaan, ook de dieren worden in het zonnetje gezet. De apen in Beekse Bergen krijgen een kerstpakket, hier zit hooi, paprika & tomaat in! (25-12-2017)
Safarirun Waranderloop
In Safaripark Beekse Bergen vindt wel een hele bijzondere run plaats namelijk de Safarirun Waranderloop. Een run van 5 kilometer over de paden en door de dierenverblijven van het park. (15-11-2017)
Leeuwendrieling geboren in Safaripark Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen is verblijd met een prachtig geschenk, er is namelijk een leeuwendrieling geboren. Moeder Mariska wist een natuurlijke bevalling te volbrengen. Het is nu nog onbekend wat voor geslacht de welpjes hebben. (27-06-2017)