Met korting naar Van Blanckendaell Park

Wat is Van Blanckendaell Park?

Het Van Blanckendaell Park is een kleinschalige dierentuin in Tuitjenhorn, tussen Alkmaar en Schagen. Je vindt hier circa zeventig diersoorten, waaronder een giraffe en zebra's.

Van Blanckendaell Park reviews

Op basis van 41 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Van Blanckendaell Park beoordeling achter te laten.

Korting op Van Blanckendaell Park tickets

Laat je niet misleiden door het woord ‘kleinschalig’, want deze dierentuin heeft het allemaal. Een Savanne, een speeltuin, een museum en een molen. Betaal vanaf nu niet te veel voor je Blackendaell Park toegangskaartje en profiteer van mooie kortingen! Op deze pagina vind je allerlei vouchers, acties en andere mogelijkheden om te besparen op je entreetickets. Ontdek nu snel hoe jij ook gratis of met heel veel korting naar het Van Blackendaell Park in Tuitjenhorn kan. Zo kan je al snel tot 50% besparen op je entreekaartjes voor dit dierenpark. Ga je met je gezin dan loopt je kortingsbedrag al snel hoog op!

Van Blanckendaell Park Tuitjenhorn

In het Noord-Hollandse Tuitjenhorn kun jij allerlei dieren bewonderen. In het Van Blanchendaell Park zijn namelijk vele dieren aanwezig die jij als bezoeker kunt bekijken. Het park is compact en dat maakt het voor alle leeftijden een prima uitje. Je hoeft niet zo ver te lopen als in de grote dierentuinen, maar er is toch van alles te zien. Van over de hele wereld zijn diersoorten vertegenwoordigd waardoor je in Van Blanckendaell Park meer ziet dan een groepje Nederlandse dieren. Kinderen maar ook volwassenen kijken hier hun ogen uit terwijl ze van een afstandje kijken naar apen, zebra's, kraanvogels en roofdieren. De grote verscheidenheid maakt dat je iedere keer weer iets nieuws ziet en dat je uren zoet bent in het park in Tuitjenhorn. In het park staan de kinderen centraal en daarom is er bijvoorbeeld ook een leuke speeltuin aanwezig. Zo kunnen ze even glijden, schommelen en rennen voordat jullie naar de volgende dieren lopen. En vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de molen die op het terrein staat. Hierin is onder andere een collectie landbouwwerktuigen opgenomen en zien kinderen het leven van vroeger. Voor veel plezier ben je bij Van Blanckendaell Park aan het juiste adres. Blanckendeall Park korting verkrijg je via Uitmetkorting.nl, hier staan alle aanbiedingen op verzamelt.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Van Blanckendaell Park

Veilingweg 9
1747HG Tuitjenhorn
Nederland

Contact

+31 (0)226-332940

Openingstijden en reserveren

Is Van Blanckendaell Park open? Kijk op de website van Van Blanckendaell Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.