Met korting naar Verzetsmuseum

Wat is Verzetsmuseum?

Het Verzetsmuseum in Amsterdam is een unieke plek om meer te weten te komen over de Tweede Wereldoorlog. Het museum biedt een indrukwekkende collectie documenten, foto's, filmbeelden en persoonlijke verhalen over de oorlog. Bezoekers kunnen hier een kijkje nemen in de geschiedenis en de verhalen van de mensen die het verzet hebben gesteund. Een bezoek aan het Verzetsmuseum is een onvergetelijke ervaring.

Verzetsmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Verzetsmuseum beoordeling achter te laten.

Verzetsmuseum Amsterdam

In het verzetsmuseum in Amsterdam zie je hoe de mensen vroeger woonden in de oorlogstijd. Door de nagebouwde straten lijkt het net of je terug bent in de tijd. Voorwerpen, foto's, documenten, film- en geluidsfragmensen vertellen de geschiedenis van mensen in de oorlogstijd. Ontzettend leerzaam en interessant. Naast de tentoonstelling over het Nederlandse verzet tegen de bezetting door nazi-Duitsland van 1940 tot 1945 beschikt het museum ook over een afdeling over Nederlands-Indië. Voorwerpen zoals een telefoon, schaakbord en een accordeon uit die tijd maken het museum erg bijzonder.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Verzetsmuseum

Plantage Kerklaan 61
1018CX Amsterdam
Nederland

Contact

020-6202535

Openingstijden en reserveren

Is Verzetsmuseum open? Kijk op de website van Verzetsmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.