Met korting naar Vlinders aan de Vliet

Wat is Vlinders aan de Vliet?

Vlinders aan de Vliet in Leidschendam is een overdekte, tropische tuin, aangelegd in een kas, met vlinders, papegaaien, vissen, krokodillen, bijzondere insecten en andere exotische dieren.

Vlinders aan de Vliet reviews

Op basis van 18 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vlinders aan de Vliet beoordeling achter te laten.

Korting op Vlinders aan de Vliet tickets

Vliegensvlug naar de vlindertuin in Leidschendam? Op deze pagina staan een aantal voordelige aanbiedingen opgesomd. Je verkrijgt er met geluk prettige korting én je entreebewijs staat direct in je inbox. Insecten, vlinders, papegaaien, krokodillen en andere dieren van over de hele wereld bekijk je hier voor een betaalbaar bedrag. Binnenkort fladder jij rond in de vlindertuin Vlinders aan de Vliet; een tropische wereld vol vlinders en exoten. Je leert er ook voor een aangename prijs bij over allerlei dieren. Een geschikt uitje voor jong en oud, mits je liefhebber bent van authentieke diersoorten. Tegelijkertijd loop je een dagje door het groen.

Vlinders aan de Vliet Leidschendam

Het is een uit de hand gelopen hobby, de vlindertuin in Leidschendam, en daardoor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Bij Vlinders Aan De Vliet in Leidschendam leven honderden vlinders in de overdekte tropische vlinderjungle. Als je door de tuin wandelt, zie je vlinders in vele soorten, maten en kleuren. Tussen 16 februari en 1 november ben je van harte welkom om de duizenden fladderaars te bezoeken. Vlinders hebben namelijk zonlicht nodig om te kunnen vliegen. Bekijk de felgekleurde vleugels van de Blauwe Morpho en ontdek de grootste nachtvlinder ter wereld. Je leert hier bovendien allerlei weetjes over vlinders, zodat je als een echte kenner de tuin weer verlaat. Maar er is nog veel meer te zien bij Vlinders aan de Vliet. De tropische tuin is namelijk een officieel erkende dierentuin van 800 m² groot en behalve vlinders wonen er ook vogels en waterdieren. Zo bekijk je hier schildpadjes, krokodillen en een tamme groene leguaan. Ook zijn er verschillende soorten vissen en amfibieën te bekijken. Plantenliefhebbers halen hier ook hun hart op, dankzij de vele bijzondere planten- en bloemensoorten in de tropische kas. Dankzij de planten, de dieren en de paadjes tussen de jungle en de rivieren voel je je een echte ontdekkingsreiziger. Reis morgen al af naar Leidschendam; baan je een weg door de kortingsmogelijkheden. Voor je het weet is die Vlinders aan de Vliet korting voor jou en vind je een voordelig entreebewijs in jouw mailbox.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Vlinders aan de Vliet

Veursestraatweg 195A
2264EG Leidschendam
Nederland

Contact

+31 (0)6-13668833

Openingstijden en reserveren

Is Vlinders aan de Vliet open? Kijk op de website van Vlinders aan de Vliet voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.