Met korting naar Vlindorado

Wat is Vlindorado?

Vlindorado is een magisch avontuur voor kinderen. Ze kunnen er vlinders vangen, spelletjes spelen en leren over de natuur. Er is ook een kleurrijke tuin met bloemen en planten waar kinderen kunnen genieten van de rust en de schoonheid. Vlindorado is een plek waar kinderen kunnen ontspannen, leren en plezier maken.

Vlindorado reviews

Op basis van 28 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vlindorado beoordeling achter te laten.

Vlindorado Waarland

Laat je meenemen naar de betoverende wereld van de kleurrijke vlinders bij Vlindertuin Vlindorado. Deze vlindertuin vind je in het Waarland, dat vlak achter het duingebied van Noord-Holland ligt. De tropische tuin is één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa! In deze tuin vliegen wel meer dan duizend vlinders rond, van allerlei soorten, kleuren en maten. Je ziet de standaard varianten rondfladderen die je ook wel eens bij jou in de tuin ziet, maar de vlindertuin heeft ook een aantal bijzondere inwoners. Zo vind je hier de blauwe Morpho uit Midden-Amerika..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Vlindorado

Smeetsweg 12
1738DK Waarland
Nederland

Contact

0226-422358

Openingstijden en reserveren

Is Vlindorado open? Kijk op de website van Vlindorado voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.