Met korting naar Vogelpark Ruinen

Wat is Vogelpark Ruinen?

Vogelpark Ruinen is een prachtig park waar je meer dan 100 verschillende vogelsoorten kunt bewonderen. Je kunt er ook genieten van de rust en de natuur. Er zijn verschillende wandelpaden, een vogelkijkhut en een vogelkijktoren. Er is ook een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Kortom, een bezoek aan Vogelpark Ruinen is een unieke ervaring.

Vogelpark Ruinen reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vogelpark Ruinen beoordeling achter te laten.

Vogelpark Ruinen

In Ruinen vind je een bijzondere dierentuin, er wonen namelijk alleen maar vogels in Vogelpark Ruinen. Dat zijn natuurlijk niet de alledaagse huismussen, merels en eksters die je in de achtertuin ziet, maar bijzondere vogels van over de hele wereld! Heb jij bijvoorbeeld de Australische kuifduif al eens gezien? En wat stel je je voor bij een Roodschoudertaling? Deze en nog veel meer bijzondere vogels zijn te bewonderen in het vogelpark. Op de website krijg je vast een voorproefje van de talloze soorten vogels en zie je ook vogels zodat je thuis al wat huiswerk kunt..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Vogelpark Ruinen

Postweg 3
7963PD Ruinen
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Vogelpark Ruinen open? Kijk op de website van Vogelpark Ruinen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.