Met korting naar VT Wonen en Design Beurs

Wat is VT Wonen en Design Beurs?

De VT wonen&design beurs is jaarlijks te vinden in de RAI in Amsterdam. Het vormt een bron van inspiratie voor het nieuwe woonseizoen, opmerkelijke designs en bekende woonmerken komen samen tijdens deze beurs. Kundige experts geven jou gewenste informatie op woongebied.

VT Wonen en Design Beurs reviews

Op basis van 62 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw VT Wonen en Design Beurs beoordeling achter te laten.

VT Wonen en Design Beurs Amsterdam

De VT wonen&design beurs, vroeger de Woonbeurs Amsterdam, is het vernieuwende woonevenement van Nederland. Verfris je kijk op de woonmode van het moment. Hier doe je inspiratie op, bekijk je eigentijdse collecties en meubels en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van wonen en lifestyle. Houd je ervan om de inrichting van het huis ieder jaar wat aan te passen? Ben je iemand die handig en creatief is? Dan is deze beurs perfect voor jou. Ruim 300 woonprofessionals presenteren zich in de Amsterdam RAI. Hier worden complete woonhuizen en terrassen opgebouwd. Ook zijn er veel vertegenwoordigers van woonbladen aanwezig. Elk blad presenteert een eigen, unieke visie op de laatste trends en interieur ideeën. Ontvang bijvoorbeeld persoonlijk advies van de woon- en buitenbladen zoals VTwonen, 101 Woonideeën en Eigen Huis & Interieur of ga naar het Woontheater waar je lezingen kunt bijwonen van inspirerende ontwerpers. Luister naar hun ideeën en misschien heb jij ook nog wel een interessant idee in te brengen! De VT wonen&design beurs is een leuke plek om alleen naartoe te gaan, maar ook perfect om samen met het gezin rond te kijken. Zo doen je kinderen ook ideeën op voor hun eigen kamer. De VT wonen&design is elk jaar weer een druk bezocht evenement, nergens anders hangt zoveel wooninspiratie in de lucht als hier! De VT wonen&design beurs is niet alleen een interessant evenement, het is ook erg nuttig voor in de praktijk. Neem jij het warme en innovatieve karakter van de beurs mee naar huis? Op deze manier beleef je nog erg lang plezier van je bezoek aan de RAI in Amsterdam.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw

Praktische informatie


Adres VT Wonen en Design Beurs

Europaplein 22
1078GZ Amsterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is VT Wonen en Design Beurs open? Kijk op de website van VT Wonen en Design Beurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.