Met korting naar Waterliniemuseum

Wat is Waterliniemuseum?

Het Waterliniemuseum is een unieke plek waar je alles leert over de Nederlandse waterlinie. Je kunt er onder andere de geschiedenis van de waterlinie ontdekken, maar ook de verdedigingswerken bekijken. Er zijn interactieve tentoonstellingen, leuke activiteiten en een prachtig uitzicht over de omgeving. Een bezoek aan het Waterliniemuseum is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse geschiedenis.

Waterliniemuseum reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Waterliniemuseum beoordeling achter te laten.

Waterliniemuseum Bunnik

In het Waterliniemuseum kun je zelf ontdekken hoe Nederland jarenlang gebruik heeft gemaakt van water en forten om zich tegen vijanden te verdedigen. Beleef de waterlinies door zelf de sluizen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie open te zetten of een virtuele parachutesprong te maken. Met een rondleiding over Fort bij Vechten ontdek je de geschiedenis en alle geheimen van deze unieke locatie. Na een bezoek aan het Waterliniemuseum en een ontdekkingstocht over het fort hebben de waterlinies geen geheimen meer voor je.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Waterliniemuseum

Achterdijk 10
3981HE Bunnik
Nederland

Contact

030-6565285

Openingstijden en reserveren

Is Waterliniemuseum open? Kijk op de website van Waterliniemuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.