Met korting naar Watermuseum

Wat is Watermuseum?

Het Nederlands Watermuseum is een interactief museum over water, gevestigd in een oude Begijnenmolen in Arnhem. Je leert hier alles over drinkwater, dijkbeheer, grondwater en waterverbruik.

Watermuseum reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Watermuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Watermuseum tickets

Leuk een dagje naar het Watermuseum! Vooral dit interactieve doe-museum zullen veel kinderen geweldig vinden. Alleen kan zo’n dagje uit met het hele gezin behoorlijk in de papieren lopen. Gelukkig is dat nu verleden tijd! Ben je op zoek naar korting op het Watermuseum? Dan ben je bij Uitmetkorting.nl op het juiste adres. Wij speuren het hele internet af voor actuele kortingsacties, vouchers, aanbiedingen en andere mogelijkheden om te besparen op je bezoekje aan het Watermuseum. Zo kan jij met het hele gezin met de beste kortingen naar het Watermuseum! Veel plezier in dit interactieve doe-museum voor jong en oud!

Watermuseum Arnhem

Zonder water kan niemand leven. In het Watermuseum in Arnhem leer je alles over deze eerste levensbehoefte. Het museum is heel eigentijds en interactief opgezet. Zo is een dagje uit naar dit museum dan ook echt geschikt voor het hele gezin. Tijdens je bezoek leer je van alles over water en Nederland, maar ook over water in de rest van de wereld. Water wordt namelijk steeds schaarser, het is dus belangrijk dat we hier goed mee omgaan. Tijdens het bekijken van de expositie in het Watermuseum word je je bewust van de kostbaarheid van deze vloeistof. Wanneer je het museum binnenstapt zie je allereerst de vaste tentoonstelling genaamd 'Waterwereld'. Hier kun je tientallen interactieve presentaties bekijken. Leer bijvoorbeeld hoe sluizen en gemalen een overstroming voorkomen en uit hoeveel water je lichaam nou echt bestaat. Omdat dit gedeelte van het museum zo interactief is, is het hier verboden om met je handen in je zakken te staan! In het Waterlab kan iedereen een witte jas aantrekken en als een echte professor proefjes met water doen. Laat een ei in water zweven of maak van zou zeewater een zwembad. In het Watercinema worden allerlei films vertoond die met wat er te maken hebben. Wil jij zo'n film bijwonen voor een schappelijk bedrag? Bij Uitmetkorting.nl ben je aan het juiste adres. Betaalbaar een dagje uit gaan voor iedereen, dat is wat ons drijft. Bezoek ook het Watermuseum via één van de actuele acties van Uitmetkorting.nl.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Watermuseum

Zijpendaalseweg 26
6814CL Arnhem
Nederland

Contact

+31 (0)26-4452548

Openingstijden en reserveren

Is Watermuseum open? Kijk op de website van Watermuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.