Met korting naar Wereldkerstcircus

Wat is Wereldkerstcircus?

Het Wereldkerstcircus te Amsterdam vindt plaatst in Carré Amsterdam, een echt familiespektakel. De hoofdacts van het circus bestaan uit optredens van clowns. Uiteraard vindt het plaats rond de kerstdagen.

Wereldkerstcircus reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wereldkerstcircus beoordeling achter te laten.

Wereldkerstcircus Amsterdam

Al jaren een succes en inmiddels een traditie voor vele families: het Wereldkerstcircus in theater Carré Amsterdam. Daar worden mensen verrast met optredens van diverse circusartiesten van over de hele wereld. Op dit circus zie je acts die het neusje van de zalm zijn. Het beroemde circus Monte Carlo verbleekt bij dit Wereldkerstcircus. Hier zie je ieder jaar weer andere prominente acts. In het verleden was er bijvoorbeeld topclown Bello Nock, een sensationele schommelact met trapeze uit Noord-Korea en vliegende mensen in de top van het dak van Carré. Het circus haalt iedere keer weer winnaars en genomineerden van Zilveren en Gouden Clowns binnen. Dit zijn een soort Oscars, maar dan voor het circus. Gegarandeerd acts van wereldklasse dus. En dat allemaal in eigen land. Natuurlijk zijn er ook dieren te bewonderen tijdens de voorstellingen. Sierlijke dieren als paarden en papegaaien spelen een grote rol in acts. En natuurlijk een stoere dierentemmer met zijn tijgers en leeuwen. In 2012 werd bijvoorbeeld Martin Lacey, ook wel de leeuwenkoning genoemd, binnengehaald. Het grootste en mooiste circusfestival: zorg dat je erbij bent en wees snel met het bestellen van de kaartjes, al jaren is het Wereldkerstcircus bijzonder snel uitverkocht.

Mensen bezochten ook: Circus Renz, Cirque Du Soleil, Groot Kerstcircus Den Haag, Kerstcircus Ahoy, Wintercircus Amsterdam, Wintercircus Apeldoorn, Wintercircus Utrecht

Praktische informatie


Adres Wereldkerstcircus

Amstel 115-125
1018EM Amsterdam
Nederland

Contact

9002525255

Openingstijden en reserveren

Is Wereldkerstcircus open? Kijk op de website van Wereldkerstcircus voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.