Met korting naar Wildparadies Tripsdrill

Wat is Wildparadies Tripsdrill?

Wildparadies Tripsdrill is een avontuurlijk pretpark in Duitsland. Het biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, dierenparken en meer. Er is ook een kinderboerderij, een klimpark en een kartbaan. Er is voor ieder wat wils, waardoor het een perfecte bestemming is voor een dagje uit met het hele gezin.

Wildparadies Tripsdrill reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wildparadies Tripsdrill beoordeling achter te laten.

Wildparadies Tripsdrill Cleebronn

Tripsdrill in het Duitse Cleebronn is naast een superleuk attractiepark ook nog een indrukwekkende dierentuin. In Tierpark Tripsdrill wonen in bijna 50 hectare bos meer dan 130 dieren. Je vindt hier onder andere indrukwekkende bruine beren, wolven en lynxen. Dagelijks wordt er een spannende vliegshow opgevoerd door de valkenier. Hij laat zien waar de prachtige roofvogels toe in staat zijn. Het is hier ook mogelijk om de damherten en moefloens te voeren en te aaien. En heb je alle dieren gezien? Dan ga je gewoon nog een keer in de attracties van het pretpark!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Wildparadies Tripsdrill

Tripsdrill 1
74389 Cleebronn
Duitsland

Contact

+49(0)71359999

Openingstijden en reserveren

Is Wildparadies Tripsdrill open? Kijk op de website van Wildparadies Tripsdrill voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.