Met korting naar Wildpark Luneberger Heide

Wat is Wildpark Luneberger Heide?

Wildpark Luneberger Heide is een prachtig natuurgebied in Duitsland. Het park biedt een unieke kans om wilde dieren in hun natuurlijke habitat te observeren. Er zijn verschillende wandel- en fietspaden, waar je de dieren van dichtbij kunt zien. Ook kun je er kamperen, vissen en zwemmen. Een bezoek aan Wildpark Luneberger Heide is een onvergetelijke ervaring.

Wildpark Luneberger Heide reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wildpark Luneberger Heide beoordeling achter te laten.

Wildpark Luneberger Heide Nindorf-Hanstedt

In het Duitse Nindorf Hanstedt vind je een hele bijzondere dierentuin. In Wildpark Lüneberger Heide vind je namelijk veel mooie dieren in een heel natuurlijke omgeving. Van tijgers tot bruine beren en van wolven tot sneeuwluipaarden: ze lopen hier allemaal in een prachtige groene omgeving. Je mag hier niet alleen naar de dieren kijken, je mag sommige van hen zelfs voeren, zodat je nog dichterbij komt. Naast alle mooie dieren heeft Wildpark Lüneberger Heide ook een leuke speeltuin voor de kids en gezellige horeca waar de koffie voor je klaar staat.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Wildpark Luneberger Heide

Am Wildpark
21271 Nindorf-Hanstedt
Duitsland

Contact

+49(0)418489390

Openingstijden en reserveren

Is Wildpark Luneberger Heide open? Kijk op de website van Wildpark Luneberger Heide voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.