Met korting naar Winterfair Garderen

Wat is Winterfair Garderen?

De Winterfair Garderen is een jaarlijks terugkerend winterfestival in de Beeldentuin in Garderen. De tuin wordt aangekleed in Dickens-stijl en er zijn allerlei kraampjes en optredens.

Winterfair Garderen reviews

Op basis van 89 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Winterfair Garderen beoordeling achter te laten.

Korting op Winterfair Garderen tickets

Geniet van de lampjes, geniet van de sfeer en vind originele cadeaus op deze Winterfair in Gelderland, uiteraard met korting zoals je van ons gewend bent. Gezellig met vriendinnen glühwein drinken of met je partner winterdecoratie uitzoeken voor je huis. De dure maanden staan voor de deur dus kortingen zijn nooit verkeerd. Wij van Uitmetkorting.nl begrijpen dat en hebben het hele internet afgestruind voor de scherpste aanbiedingen voor de Winterfair Garderen. Stop met zoeken en haal hier je toegangskaarten met dikke korting, snel en goedkoop. Wie weet win je wel gratis toegang tot deze sprookjesachtige Winterfair.

Winterfair Garderen

Heb jij de kruik, wanten en dikke truien al uit de kast gehaald? De winter is in aantocht en daarom wordt in het Gelderse plaatsje Garderen een winterfair georganiseerd. Tijdens deze gezellige fair is de Beeldentuin omgetoverd tot een echt sprookjesachtige locatie met allerlei stands vol met leuke winterspullen. Ga nu op zoek naar originele cadeaus voor de Kerst of fleur je tuin op met decoratie die uitermate geschikt is voor tijdens de vorst. Ruim vijftig standhouders staan op de fair met allemaal eigen producten en zij zijn allemaal gekleed in Dickensstijl. Waan je op een markt zoals deze er in de negentiende eeuw ongeveer uitgezien moet hebben. Natuurlijk geven de standhouders geen sneeuwgarantie maar dat het er winters aan toe zal gaan is een feit. Natuurlijk geniet je ook van optredens van een prachtig koor en vergeet ook niet de zandsculpturen te bezoeken. Ben je behoorlijk afgekoeld tijdens je wandeling langs de kraampjes? Warm dan binnen in het restaurant op met een kop warme chocolademelk of glühwein. Natuurlijk smul je hier ook van een lekker winterse maaltijd. Wanneer je in december nog niet echt een wintergevoel hebt, komt dat zeker wanneer je over deze markt wandelt en smult van de winterse gerechten.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Winterfair Garderen

Oude Barnevelderweg 5
3886PT Garderen
Nederland

Contact

+31 (0)577-462482

Openingstijden en reserveren

Is Winterfair Garderen open? Kijk op de website van Winterfair Garderen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.