Met korting naar Winterfair Hardenberg

Wat is Winterfair Hardenberg?

Als de donkere wintermaanden aanbreken heb je vast behoefte aan wat gezelligheid. Bezoek dan zeker de Winterfair in Hardenberg, hier vind je alles om de koude maanden gezellig door te komen!

Winterfair Hardenberg reviews

Op basis van 90 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Winterfair Hardenberg beoordeling achter te laten.

Korting op Winterfair Hardenberg tickets

Kom je ook naar Winterfair Hardenberg? Verkrijg je entreetickets via Uitmetkorting.nl met voordeel. Via Uitmetkorting.nl sleep je namelijk voordelige toegangskaarten in de wacht. Neem deel aan de Dagje-Uit-Quiz of een veiling en win goedkope kaarten voor Winterfair Hardenberg, wie weet in je wel gratis toegangskaartjes. Deze sfeervolle fair is de perfecte plek voor je kerstinkopen, kennis op te doen van nieuwe trends en heerlijke streekproducten te proberen. Koop je entreetickets tot Winterfair Hardenberg via Uitmetkorting.nl nu met korting. Voor iedereen is er wel een mogelijkheid tot korting, wacht niet langer en pak jouw voordeel.

Winterfair Hardenberg

Het is altijd fijn als de donkere dagen voor kerst er weer aankomen. Je maakt het thuis extra gezellig en zoekt warmte en gezelligheid bij vrienden en familie. Alles om deze donkere dagen op te fleuren zul je vinden op de Winterfair in Hardenberg. Ieder jaar komen er veel mensen de aller nieuwste trends van het afgelopen, en komende jaar voor de winterse dagen bekijken en kopen. De Winterfair nodigt veel ondernemers uit om de nieuwste artikelen aan het publiek te laten zien. Het is een bonte verzameling van allerlei handige dingen voor de winter. Er staan diverse exposanten met woonaccessoires, keukens, kunst en antiek, brocante, bijoux, tijdloze mode, accessoires, uiterlijke verzorging, delicatessen, wijnen, noem maar op! Er valt ook veel te proeven, zo doe je goede ideetjes voor het kerstdiner op. Vakmensen geven ook demonstraties op de Winterfair. Zo leer je hoe je een goede massage moet geven, hoe je de nieuwste make-up trends toepast, hoe je zelf originele kerstkaarten maakt en nog veel meer. Het is een gezellig dagje uit waarbij je de kans krijgt om ook al je cadeaus voor de Kerst en Sinterklaas alvast in huis te halen. De Winterfair in Hardenberg heeft veel te bieden voor jong en oud dus kom dit jaar de warmte van de beurs ervaren! Zorg dat je bij de Winterfair in Hardenberg bent. De kortingsmogelijkheden op deze pagina zorgen alvast voor een opstapje: haal er jouw voordeel uit!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Winterfair Hardenberg

Energieweg 2
7772TV Hardenberg
Nederland

Contact

+31 (0)523-289898

Openingstijden en reserveren

Is Winterfair Hardenberg open? Kijk op de website van Winterfair Hardenberg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.