Met korting naar Yellow Bike

Wat is Yellow Bike?

Yellow Bike wordt ook wel 'The Amsterdam Ride' genoemd. Scheur hiermee door alle pracht en praal van de hoofdstad van Nederland. Geschikt voor fietstours, gewoon voor de lol of met een speciaal doel bijvoorbeeld een mannen- of een vriendinnen tour!

Yellow Bike reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Yellow Bike beoordeling achter te laten.

Yellow Bike Amsterdam

Vanuit de tram of in een boot zie je maar een stukje van Amsterdam, wil jij genieten van de hoofdstad zoals het hoort? Stap dan heel Amsterdams op een fiets van Yellow Bike! Deze gele fietsen brengen je op de meest bekende en onbekende plekken van de mooie oude stad. Bovendien is het heerlijk fietsen zo in de frisse buitenlucht! Onderweg stap je op de mooiste plekjes even af en verken je het gebied te voet. Natuurlijk hoef je niet alleen je weg door de grote, drukke stad te vinden. Je staat onder begeleiding van een enthousiaste gids die je precies kan vertellen waar iets te zien is. Bovendien zijn er verschillende toertochten om uit te kiezen. Fiets bijvoorbeeld de grote tour, je komt dan onder meer langs het Vondelpark, de Rosse buurt en het Leidseplein. Met de kleine tour fiets je een prachtige rit over de grachtengordel en door de antiekbuurt. Wil je eens wat anders zien, fiets dan door de Jordaan, in deze gezellige buurtjes is altijd wat te beleven! Geen behoefte aan drukte? Fiets dan de Waterland tour, je fiets dan door de prachtige natuurgebieden rondom de stad! Op de website vind je het volledige aanbod toertochten en wandelingen. Zie de stad dus eens in een heel ander licht, pak de fiets!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Yellow Bike

Nieuwezijds Kolk 29
1012PV Amsterdam
Nederland

Contact

(020)6206940

Openingstijden en reserveren

Is Yellow Bike open? Kijk op de website van Yellow Bike voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.