Met korting naar Youseum

Wat is Youseum?

Youseum is een interactief social media-museum gevestigd in Amsterdam. Zoals de naam al aangeeft ben jij hier het middelpunt, jij neemt de zowel de positie in van de kunstenaar als van het kunstwerk.

Youseum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Youseum beoordeling achter te laten.

Korting op Youseum tickets

Uitmetkorting.nl helpt jou om gebruik te maken van de beste acties met korting. Op deze pagina vind je altijd tickets vinden met korting voor Youseum. Bespaar zo voor een bezoek naar dit social media museum, een dagje naar een museum hoeft niet duur te zijn! Met de museumkaart heb je geen toegang tot het Youseum, gelukkig zijn er partijen zoals Groupon, Tripper en VakantieVeilingen die ervoor zorgen dat jij voor een leuke prijs een toffe dag gaat hebben bij Youseum. Nu je geld overhoudt door de goedkopere tickets kun je dit mooi besteden bij de leuke horecagelegenheden in de buurt en die zijn er genoeg aan de Weesperzijde in Amsterdam! Profiteer van de acties op deze pagina en geniet van dit unieke museum.

Youseum Amsterdam

Op 1 november 2019 opende Youseum Amsterdam haar deuren. In dit interactieve museum kom je op het moment van schrijven langs 15 kamers met meer dan 25 interactieve kunst-en lichtinstallaties. Het museum is gemaakt om zoveel mogelijk content te maken, maak dus optimaal gebruik van alle kamers en wees zo creatief mogelijk. Op deze manier heb jij de coolste afbeeldingen die jij op instagram kunt plaatsen, iedereen zal jaloers op jou zijn! Doordat Youseum interactief is, is dit een uitje wat voor iedereen geschikt is. Of je nou jong of oud bent, hier heb je een leuke tijd! Dit maakt het ook ideaal voor een gezinsuitje. Youseum heeft veel overeenkomsten met WONDR Experience, 1 van de grootste verschillen is dat het bij Youseum echt om jou draait. Dit merk je al bij binnenkomst wanneer er wordt gevraagd om een foto van jezelf te uploaden, tijdens de tour zul je jezelf terugzien en aan het einde heb je de mogelijkheid om producten te kopen waar je zelf op staat.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Youseum

Weesperzijde 150
1097DS Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0) 613634077

Openingstijden en reserveren

Is Youseum open? Kijk op de website van Youseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.