Met korting naar Zaanse Schans

Wat is Zaanse Schans?

De Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland waar de geschiedenis nog volop in leven is. Houten huisjes, een klompenmakerij, bakkers, kaasmakers en natuurlijk de beroemde molens, je ziet het hier allemaal.

Zaanse Schans reviews

Op basis van 92 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zaanse Schans beoordeling achter te laten.

Korting op Zaanse Schans tickets

Pak hier je voordeel tot museum de Zaanse Schans en beleef de Noord-Hollandse geschiedenis, voor weinig. In dit openluchtmuseum komen geschiedenis verhalen tot leven en zie hoe het er aan toe ging in de zeventiende- en achttiende eeuw. Wandel door het mooie park, betreed de kaasboerderij of maak een boottochtje door deze geschiedenis rijke omgeving. Je kunt hier zelfs blijven slapen! Bekijk op deze pagina voordeel acties, veilingen en vouchers en speciale kortingen voor een bezoek aan de Zaanse Schans. Wacht niet langer en sleep je voordeel in de wacht. Bezoek je dit museum met vrienden of familie dan kan je korting al snel hoog oplopen.

Zaanse Schans Zaandam

Stap letterlijk de geschiedenis binnen. Museum De Zaanse Schans is een compleet dorp waarin je je waant in het verleden. Bekijk de klassieke huizen, windmolens en winkels. Het museum in Zaandam laat je verder de oude ambachten zien. Als je in de Zaanse Schans rondloopt weet je hoe het leven in de zeventiende- en achttiende eeuw moet zijn geweest. Er zijn tal van activiteiten waaraan je kunt deelnemen bij de Zaanse Schans. Zo kun je een wandeling maken in het unieke wandelpark. Laat je betoveren door de prachtige Hollandse omgeving en zie daarnaast ook een stukje geschiedenis. Wil je meer te weten komen over de omgeving van de Zaanse Schans? Stap dan binnen bij het Zaans Museum en het Verkade Paviljoen. Musea saai voor kinderen? Niet bij de Zaanse Schans! Het hele jaar door kun je in het museum namelijk deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Denk aan een museumwandeling of een choco workshop. Ook worden er altijd leuke films vertoond. En voor kinderen is een bezoek aan de Zaanse Schans om nog veel meer redenen de moeite waard. Ga bijvoorbeeld pannenkoeken eten bij het pannenkoekenrestaurant, maak een boottocht over de Zaan, speel de ouderwetse spelletjes op het Schipperplein of ga lekker snoepen in het oude bakkerswinkeltje. Wil jij dit Zaans stukje cultuur voor een klein bedrag bewonderen? Via Uitmetkorting.nl scoor je kortingskaarten voor een rondvaart, de kaasmakerij of een overnachting. Bemachtig hier jouw ticket met korting!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Zaanse Schans

Schansend 7
1509AW Zaandam
Nederland

Contact

+31 (0)75-6810000

Openingstijden en reserveren

Is Zaanse Schans open? Kijk op de website van Zaanse Schans voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.