Met korting naar Zeeaquarium

Wat is Zeeaquarium?

Ontdek de onderwaterwereld in het Zee Aquarium in Bergen aan Zee. Al in 1956 werd dit bijzondere aquarium geopend. Het aquarium is ingedeeld in vier verschillende zones. Zo krijgt ieder onderdeel van de zee speciale aandacht.

Zeeaquarium reviews

Op basis van 50 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zeeaquarium beoordeling achter te laten.

Korting op Zeeaquarium tickets

Denk je eraan binnenkort naar Zee Aquarium Bergen aan Zee te gaan? Haal hier je entreetickets en bemachtig voordelige Zeeaquarium tickets! Voordelige tickets maken je bezoek voordat je bent geweest al een stukje leuker. Op deze pagina vind je allerlei wijze om te besparen op je entreetickets, zo blijft er geld over voor wat lekkers of een leuke souvenir. Dus wacht niet langer, plan je bezoek en bewonder voordelig de schoonheid van de onderwaterwereld. Biedt bijvoorbeeld mee met veilingen, schrijf je in voor kortingsacties of neem deel aan een winacties. Wie weet win je wel gratis entreekaartjes?!

Zeeaquarium Bergen aan Zee

Bekijk bijvoorbeeld de 'koude zone' waar vissen uit de Noordzee en de noordelijk gelegen koude zeeën aandacht krijgen. Ben je een warmbloediger type? Bezoek dan de tropische zone. Hier vind je de zeebewoners uit de warme wateren. In de gematigde zone ben je op de goede plek voor de bewoners van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Natuurlijk mag ook het Amazone gebied niet ontbreken. Hier vind je de dieren die in rivieren leven. Al met al heb je in dit aquarium een mooi overzicht van alle wezens die onder water leven. In ieder bassin is de watertemperatuur en het soort water aangepast aan de dieren die je er vindt. Zo is het voor de rivierbeestjes van groot belang dat ze wat zoeter water hebben, terwijl de dieren in de overige zones in zout water leven. In het ene aquarium is het water warm en in het andere water wat kouder. Tijdens je rondgang door het museum leer je van alles over de verschillende dieren en de leefgebieden. Dompel jezelf onder in een andere wereld, de onderwaterwereld. Kortingsacties- & bonnen vind je in vele soorten en maten via Uitmetkorting.nl: voor een spetterende en voordelige dag uit.

Mensen bezochten ook: Aqua Zoo Leerdam, Aquatopia, Fort Kijkduin, SEA LIFE Blankenberge, SEA LIFE Scheveningen

Praktische informatie


Adres Zeeaquarium

Van Der Wijckplein 16
1865AP Bergen aan Zee
Nederland

Contact

072-5812928

Openingstijden en reserveren

Is Zeeaquarium open? Kijk op de website van Zeeaquarium voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.