Met korting naar Zoo Berlin

Wat is Zoo Berlin?

Zoo Berlin is een bijzondere dierentuin waar verschillende diersoorten samenleven. De dieren leven in hun eigen wereld en leren respect voor elkaar door middel van interactie. Je kunt er verschillende activiteiten doen zoals voederwedstrijden, dierentheater of een kinderboerderij bezoeken. Een bezoek aan Zoo Berlin brengt spanning, plezier en educatie samen in een onvergetelijke ervaring.

Zoo Berlin reviews

Op basis van 13 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Berlin beoordeling achter te laten.

Zoo Berlin Berlijn

De Zoo Berlin is één van de oudste dierentuinen ter wereld. De mooi aangelegde dierentuin in het centrum van Berlijn herbergt heel veel bijzondere dieren. Je vindt hier bijvoorbeeld leeuwen, gorilla's, nijlpaarden, ijsberen en zelfs een pandabeer. Daarnaast is er ook nog een groot aquarium bij de dierentuin, met onder andere koraalriffen en een haai. Tijdens de dagelijkse voederbeurten vertelt de verzorger alles wat je wil weten. En zijn de kinderen geïnspireerd door de klauterende apen? In de grote speeltuin leven ze zich helemaal uit.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Berlin

Hardenbergplatz 8
10787 Berlijn
Duitsland

Contact

+49(0)30254010

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Berlin open? Kijk op de website van Zoo Berlin voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.