Met korting naar Zoo Dortmund

Wat is Zoo Dortmund?

Zoo Dortmund is een mooie dierentuin in het uiterste westen van Duitsland. Je kunt er meer dan 3.500 dieren van meer dan 450 soorten bekijken, waaronder herten, apen, leeuwen, tijgers en pinguïns. De dierentuin biedt ook educatieve programma's voor kinderen. Neem dus je kinderen en plan een bezoek voor een leerzame en leuke dag!

Zoo Dortmund reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Dortmund beoordeling achter te laten.

Zoo Dortmund

Zoo Dortmund is de dierentuin van de Duitse stad Dortmund in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. In deze prachtig aangelegde dierentuin leven vele verschillende diersoorten zoveel mogelijk in natuurlijke leefomgevingen. Met meer dan 1500 dieren van 250 soorten is er genoeg te zien in deze dierentuin: tijgers, otters, leguanen, tapirs en lama's. Ook vind je hier reuzemiereneters en giraffes. De groen ingerichte dierentuin is een heerlijke dag uit voor jong en oud. Na het dieren kijken vermaken de kinderen zich in de speeltuin, terwijl de ouders genieten van een lekker kopje koffie.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Dortmund

Mergelteichsrtasse 80
44225 Dortmund
Duitsland

Contact

+49(0)2315028581

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Dortmund open? Kijk op de website van Zoo Dortmund voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.