Met korting naar Zoo Duisburg

Wat is Zoo Duisburg?

Zoo Duisburg is een Duitse dierentuin over de grens bij Venlo, te vinden in de stad Duisburg. De dierentuin is in 1934 opgericht en er zijn veel verschillende landschappen met allerlei soorten dieren te vinden in de dierentuin.

Zoo Duisburg reviews

Op basis van 55 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Duisburg beoordeling achter te laten.

Zoo Duisburg

Zoo Duisburg is een oude dierentuin in Duitsland en hier bekijk je al jaren de mooiste dieren van dichtbij. Denk hierbij aan apen, leeuwen, tijgers, koala’s, maar ook dieren die in het water leven, namelijk
dolfijnen en zeeleeuwen. Daarnaast is er zelfs een kinderboerderij waar je pony’s en ezels bewondert. Zoo Duisburg is dus erg veelzijdig en van alle markten thuis. De dierentuin is ooit uitgebreid waardoor de leefgebieden van de dieren erg verschillen en is Zoo Duisburg een thuis voor vele soorten. Leeuwen en tijgers zijn al bijzonder, maar bekijk ook buideldieren, beren en vogels, slangen en vissen. Welke is jouw favoriet? Bij slecht weer zijn er overdekte bezienswaardigheden en attracties, zoals een dolfinarium, Koalahuis, Rio Negro een een Chinese tuin. Voor de kids is er een speeltuin en een kinderboerderij. Lekker klauteren in verschillende toestellen of knuffelen met geitjes, het kan allemaal in Zoo Duisburg. Waaghalzen mogen de dieren in de kinderboerderij ook voeren. Verder vind je een aantal terrasjes in de dierentuin én is er een hele originele safari te boeken in Zoo Duisburg, namelijk een nachtsafari.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Duisburg

Mülheimer Strasse 273
47058 Duisburg
Duitsland

Contact

+49(0)203-305590

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Duisburg open? Kijk op de website van Zoo Duisburg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.