Met korting naar Zoo Frankfurt

Wat is Zoo Frankfurt?

Zoo Frankfurt is een dierentuin in het centrum van Frankfurt. Bezoekers kunnen er meer dan 400 verschillende diersoorten bewonderen, waaronder olifanten, leeuwen, tijgers, apen, krokodillen en vele andere. Er zijn ook verschillende shows en educatieve activiteiten voor kinderen. De dierentuin is een geweldige plek om te genieten van de natuur en de dieren.

Zoo Frankfurt reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Frankfurt beoordeling achter te laten.

Zoo Frankfurt Frankfurt am Main

Zoo Frankfurt in Duitsland is een mooie grote dierentuin met maar liefst 4500 dieren van 400 soorten. Hier hoef je je dus geen moment te vervelen! Bekijk de apen, zebra´s, zeehonden, tijgers, otters en nog veel meer mooie dieren. Breng een bezoekje aan het aquarium en verwonder je over de mooie kleuren van de vissen. De dieren leven allemaal in natuurlijk aangelegde verblijven met veel groen, zodat ze extra leuk zijn om naar te kijken. En hebben de kinderen zin om zelf voor aap te spelen? In de speeltuin van de dierentuin leven ze zich helemaal uit.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Frankfurt

Bernhard-Grzimek-Allee 1
60316 Frankfurt am Main
Duitsland

Contact

+49(0)69-21233735

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Frankfurt open? Kijk op de website van Zoo Frankfurt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.