Met korting naar Zoo Hannover

Wat is Zoo Hannover?

Zoo Hannover is een dierentuin in Duitsland. Er zijn meer dan 2.500 dieren van meer dan 200 verschillende soorten. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de dieren in hun natuurlijke habitat. Er zijn ook verschillende shows en educatieve activiteiten voor kinderen. Een bezoek aan Zoo Hannover is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Zoo Hannover reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Hannover beoordeling achter te laten.

Zoo Hannover Hannover (stad)

Zoo Hannover is een van de mooiste en oudste dierentuinen van onze Oosterburen. Een aanrader als je eens in de buurt bent. Het is een grote dierentuin, met veel verschillende themawerelden. In één dag ontdek je alle verschillende werelddelen. Door het grote oppervlakte, alle verschillende dieren en bijzondere attracties, betaal je hier dan ook iets meer entree dan je wellicht gewend bent in de Nederlandse dierentuin. Daar krijg je dan ook heel veel voor terug! Kinderen tot en met 2 jaar mogen daarnaast gratis naar binnen. Op deze pagina verzamelen we alle aanbiedingen voor de Duitse Zoo. Omdat het niet om de hoek is, staan er ook regelmatig voordelige hotelarrangementen tussen. Zo ben je er even helemaal tussenuit.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Hannover

Adenauerallee 3
30175 Hannover (stad)
Duitsland

Contact

+49(0)51128074163

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Hannover open? Kijk op de website van Zoo Hannover voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.